Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatore

<< < (15/30) > >>

Peksy:

--- Citat: igor.sb - 03 Listopad, 2013, 21:32:42 ---1. da prostiš balav si, malo skuliraj
2. nisi ti otvorio temu, da možeš odlučivat da li će biti zaključana/obrisana ili ne
3. jedini stef i grale rade svoj posao, ostalih modova il nema il nitko nist ne radi, na kog da se žale onda?
4. ajd bok

--- Kraj citata ---
hahahahahah  :laughing7:

Drnda:
sramotu kaj smo mi pisali?
nauci se prvo postovanju,a usput dok ti tece bann koji ces od mene dobiti , do tada malo uci o mehanici pa neces drugima pametovati, a sam pises gluposti..
cujemo se za 2 dana  :icon_thumright:

Pulss:

--- Citat: sekula2009 - 03 Listopad, 2013, 21:26:25 ---to je glupost znači to je izmišljotina mene ideš jebat svaki se dan j**** s autima i vrag zna čime i sad me jebeš u mozak nemoj da mećem stari karb na kineza,pa ćeš vidit dezinformaciju... :angry7:

--- Kraj citata ---
Po glupostima koje svako malo pises reka bi da imas 9 godina a ne 15.
Nije mi jasno sta jos radis ode kad ti svi modovi i ljudi poput mene idu na k. 

Rocky:
hahahhaha glupan sekula, bitno da on meni pametuje kak za batinu ne postoji 3 vrste getribe koje su se serijski ugrađivale u gy6 mašine a on takav pametni majstor koji se našerafio svega i svačega i onda mi napiše da njegov baotian nema uljnu pumpu, kao noviji modeli to nemaju hahahha balonja odi rađe uvati metlu pa meti tu radionu di radiš i ne vataj se više ključeva i šerafcigera

Drnda:
ima 2 dana od mene da se nauci kulturi.. nisu toliko bitne dezinformacije, kad uz njih vidim njegovu kulturu , nazalost, sve vise je ovakvih pametnjakovica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju