Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatore
Rocky:
--- Citat: Grale - 02 Listopad, 2013, 22:00:41 ---
--- Citat: Rocky - 02 Listopad, 2013, 21:33:37 ---ja se sjecam da sam jednom napiso oglas velilim slovima te ga je drug grale bacio u smece i kenjo kvake a clan TomTomislav kak vec se zove ima oglas na 2 stranice sve u vezi motorki i flakserica i sve napisano velikim slovima i ja stisnem prijavi moderatoru i na kraju mi drug grale kaze da ne prijavljujem gluposti bzvz bla bla.. :( od onda iz principa necu namjerno prijavljivat nista pa da je i najveca greska.
--- Kraj citata ---
Eto ti kao drug bivši modernator bi trebal znat takve stvari, pa te nema smisla zbog toga ni upozoravat ;)
Interesantno kak imaš takav rječnik online, a uživo fin i pristojan momak...
--- Kraj citata ---
to sam tebe videl da tak delaš pa reko bum i ja :D u vezi ovog gore. moj oglas je izbrisan bil bez obzira jesam ja znal pravila il nisam a od tomislava je ostavljen :( :hmh:
Doomsday:
--- Citat: Grale - 02 Listopad, 2013, 22:07:36 ---Warn i jest lijep i kulturan način za nekoga upozoriti :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Točno... :icon_thumright:
Pitajte eladia ako mi ne vjerujete... :dontknow:
I on ih je dobio... Nekoliko... :frajer:
:zubo:
eladio:
--- Citat: Doomsday - 03 Listopad, 2013, 07:58:05 ---
--- Citat: Grale - 02 Listopad, 2013, 22:07:36 ---Warn i jest lijep i kulturan način za nekoga upozoriti :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Točno... :icon_thumright:
Pitajte eladia ako mi ne vjerujete... :dontknow:
I on ih je dobio... Nekoliko... :frajer:
:zubo:
--- Kraj citata ---
:redface:
sekula2009:
--- Citat: Pulss - 02 Listopad, 2013, 21:39:31 ---
--- Citat: sekula2009 - 02 Listopad, 2013, 18:39:45 ---ajd da se i ja malo uključim u temu jer mi ovo nije nažalost prvi put da me neto jebe u zdrav mozak u istoj temi u kojo je aprilija97 napisao Probaj bez filtera,ili digni onaj klipic u karbu s necim,pa onda daj gasa to sam i ja napisao jer sam isti problem imao na kinezu i na speedfight-u od suseda i ja dobije upozorenje za spami jos mi piše širenje dezinformacija i pisanje gluposti kakvu sam ja tu glupost napisao kaj sam ja tu krivo napisao mene ideš da mi oprostite jebat u zdrav mozak druga godina automehaničara svaki da se j**** s takvi stvarima sličnim neboj se steeef jesam mu li nešo prigovorio odmah napiše ideš ti meni opet na luftanje i spiči mi ban jedva čekaju rezlog za ban i zad neka se javi tko mi je dao spam i neka nebdete moderatori kukavice i ovo izbrisite bez obzira kaj sznam da ću ponovo dobit upozorenje za spam i vjerojatno ban!!!
toliko od mene,pozdrav! :headbang: :hello:
--- Kraj citata ---
Jos se i pohvali sta si i ti to napisa.
Zadnji si koji ima pravo tuzit se ode. Mene bi bilo sram, iskreno. :angry7:
--- Kraj citata ---
što se ti sad javljaš tu koje je tebe šta pitao??? :angry7:
Pulss:
--- Citat: sekula2009 - 03 Listopad, 2013, 17:21:29 ---što se ti sad javljaš tu koje je tebe šta pitao??? :angry7:
--- Kraj citata ---
Nije ni tebe niko nista pita pa si se rado javia da seres po modovima..
''đubre'' :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju