Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatore
chupa206:
pa ne čudim se, samo kažem... neću sad spominjati ostale oglase koji nisu po pravilima jer bi o tome mogao do sutra al eto... neznam kako vam to prošlo kroz prsta a moj nije hehe... :D
osim toga nikad nisam imal problema skoro sa nikim na forumu (ako izuzmemo trgovanje), za webshop sve pohvale! :icon_thumright:
tommy:
--- Citat: gigo_sf2 - 02 Listopad, 2013, 17:45:00 ---sta se zajebavate,vidite da su ovo nafuratori sa drugog foruma,to namjerno rade,ban i cao
--- Kraj citata ---
i meni tako izgleda, "zameću smrad" na ovom forum :angry7:
Rocky:
ja se sjecam da sam jednom napiso oglas velilim slovima te ga je drug grale bacio u smece i kenjo kvake a clan TomTomislav kak vec se zove ima oglas na 2 stranice sve u vezi motorki i flakserica i sve napisano velikim slovima i ja stisnem prijavi moderatoru i na kraju mi drug grale kaze da ne prijavljujem gluposti bzvz bla bla.. :( od onda iz principa necu namjerno prijavljivat nista pa da je i najveca greska.
vx...:
imam par pitanja
zašto ja od jednog člana nisam mogao dobiti link u PM zbog jednog proizvoda jer je zabranjeno reklamiranje, i to mi je napisano onda u poruci? i kako bih ja trebao saznati za to ako ne preko PM? :icon_scratch:
Reponja:
@chupa206
Slobodno prijavi sve što ti se čini neprikladnim na forumu. Kod svakog posta imaš link
"Prijaviti moderatoru", koristi ga. Uz to napišeš zašto prijavljuješ, i ako je opravdano,
reagirati će se. To vrijedi za sve članove foruma, i dosta olakšava i ubrzava rad moderatora.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju