Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatore

<< < (11/30) > >>

Pulss:

--- Citat: sekula2009 - 02 Listopad, 2013, 18:39:45 ---ajd da se i ja malo uključim u temu jer mi ovo nije nažalost prvi put da me neto jebe u zdrav mozak u istoj temi u kojo je aprilija97 napisao Probaj bez filtera,ili digni onaj klipic u karbu s necim,pa onda daj gasa to sam i ja napisao jer sam isti problem imao na kinezu i na speedfight-u od suseda i ja dobije upozorenje za spami  jos mi piše širenje dezinformacija i pisanje gluposti kakvu sam ja tu glupost napisao kaj sam ja tu krivo napisao mene ideš da mi oprostite jebat u zdrav mozak druga godina automehaničara svaki da se j**** s takvi stvarima sličnim neboj se steeef jesam mu li nešo prigovorio odmah napiše ideš ti meni opet na luftanje i spiči mi ban jedva čekaju rezlog za ban i zad neka se javi tko mi je dao spam i neka nebdete moderatori kukavice i ovo izbrisite bez obzira kaj sznam da ću ponovo dobit upozorenje za spam i vjerojatno ban!!!

toliko od mene,pozdrav!  :headbang: :hello:

--- Kraj citata ---
Jos se i pohvali sta si i ti to napisa.
Zadnji si koji ima pravo tuzit se ode. Mene bi bilo sram, iskreno.  :angry7:

Reponja:

--- Citat: vx... - 02 Listopad, 2013, 21:34:22 ---imam par pitanja

zašto ja od jednog člana nisam mogao dobiti link u PM zbog jednog proizvoda jer je zabranjeno reklamiranje, i to mi je napisano onda u poruci? i kako bih ja trebao saznati za to ako ne preko PM?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

To je automatska blokada u kodu foruma. Princip za pm je - snađi se druže.
Npr. 0v4k0 ili o.v.a.k.o a možeš i o-v-a-k-o ili na _o_v_a_j_ način... Mogućnosti
su bezbrojne, nemoj se predati, mi vjerujemo u tebe! A i možete razmijeniti mailove
pa se linkati do mile volje... Isto jedna od opcija...

chupa206:

--- Citat: gigo_sf2 - 02 Listopad, 2013, 17:45:00 ---sta se zajebavate,vidite da su ovo nafuratori sa drugog foruma,to namjerno rade,ban i cao

--- Kraj citata ---

i kakve ima veze to da smo moderatori na drugom forumu? po tvome bi trebaš šutjeti kad mi se dogodi nepravda, e nebi išlo...

--- Citat: Reponja - 02 Listopad, 2013, 21:38:08 ---@chupa206

Slobodno prijavi sve što ti se čini neprikladnim na forumu. Kod svakog posta imaš link
"Prijaviti moderatoru", koristi ga. Uz to napišeš zašto prijavljuješ, i ako je opravdano,
reagirati će se. To vrijedi za sve članove foruma, i dosta olakšava i ubrzava rad moderatora.

--- Kraj citata ---

ma neću, nisam ja takav da prijavljujem bilo koga radi bilo čega...

Reponja:

--- Citat: chupa206 - 02 Listopad, 2013, 21:43:36 ---
ma neću, nisam ja takav da prijavljujem bilo koga radi bilo čega...

--- Kraj citata ---

Onda nemoj prigovarati kako nam promiču druge teme. Slobodno prijavi ako nešto nije po pravilima,
to te ne čini tužibabom (niti će znati itko osim modova). Uostalom, ako si mod na drugom forumu, što
se toliko čudiš svemu tome? Trebao bi znati kako je održavati neki red na forumu ove veličine i
posjećenosti...

tommy:

--- Citat: vx... - 02 Listopad, 2013, 21:34:22 ---imam par pitanja

zašto ja od jednog člana nisam mogao dobiti link u PM zbog jednog proizvoda jer je zabranjeno reklamiranje, i to mi je napisano onda u poruci? i kako bih ja trebao saznati za to ako ne preko PM?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

jesi sazno ?  :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju