Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatore

<< < (9/30) > >>

chupa206:

--- Citat: Reponja - 02 Listopad, 2013, 20:58:51 ---Ovo se sve moglo riješiti u puno ljepšem tonu. Da te (vas) je stvarno zanimalo zašto ste dobili warn ili bann,
mogli ste to pitati javno (u ovakvoj temi) ili na pm nekome od admina ili moderatora. Naglasak na lijepo
(kulturno), jer na ovakav način jedino možete raspiriti svađu. Osobno nikoga od vas ne znam (izuzev ekipe
koju sam upoznao u Virovitici) i nemam zašto "samo čekati da dam bann".

--- Kraj citata ---

da mogli su mi ponekad obrazložiti kad sam upital, a ne da nije odmah odg i zaboravio ili slične spike... ne odgovorim ni ja uvijek odmah, al odgovorim prvom prilikom na sve!

chupa206:
i oglasi... imal sam oglas s dijelovima za baotiana... navedeni svi dijelovi, i napisano da cijena po dogovoru! i okvirno sam napisal neku cifru, i onda me nađu zezati da brišu oglas ako svaki dio nema cijenu? aj ti stavi cijenu za svaki od  dijelova... molim lijepo  (istina to je bilo davno al to nikad neću zboraviti)

eladio:
moderatori nisu duzni objasnjavati svoje odluke PMom, pogotovo one clanove koji su vec itekako upoznati sa pravilima,

ipak, ako ste upoznati sa pravilima, i sigurni ste da ste ih se pridrzavali, to je vrlo lako onda i dokazivo..
ovdje na ovom podforumu mozete otvoriti temu da vam se neke stvari objasne.. ali strogo argumentirano i bez photoshopiranja molim  :icon_biggrin:

Reponja:

--- Citat: eladio - 02 Listopad, 2013, 21:20:57 ---...
ali strogo argumentirano i bez photoshopiranja molim  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

I bez paintanja!  :therofl:

eladio:

--- Citat: chupa206 - 02 Listopad, 2013, 21:15:55 ---i oglasi... imal sam oglas s dijelovima za baotiana... navedeni svi dijelovi, i napisano da cijena po dogovoru! i okvirno sam napisal neku cifru, i onda me nađu zezati da brišu oglas ako svaki dio nema cijenu? aj ti stavi cijenu za svaki od  dijelova... molim lijepo  (istina to je bilo davno al to nikad neću zboraviti)

--- Kraj citata ---

ali to nije zezanje, to je tako za sve.. u biti ti sve nas koji citamo te oglase zezas jer nam ne stavis sve informacije..
pravilu su tu zbog svih forumasa , dakle i zbog onih koji citaju tvoj oglas.. da dobiju sve potrebne informacije.. o tome se vec pricalo,
ne vidim sta se tome imas toliko cuditi pogotovo jer to pravilo vrijedi za sve pa i za mene i moderatore itd ..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju