Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatore

<< < (8/30) > >>

sekula2009:

--- Citat: Grale - 02 Listopad, 2013, 19:03:29 ---
--- Citat: SF2 Freak - 02 Listopad, 2013, 18:58:14 ---Znači ja i još neki koji su osjetili na svojoj koži lažemo kada kažemo da se PM-ovi čitaju ? Ili vi lažete da se nemogu čitati ? KO je u pravu ? Idem sada istračat modove u PM-u s frendom. Ako dobijem ban želim argumente i citat tog PM-a.

--- Kraj citata ---
Šališ se :laughing7:
E taman da ti i vidim pm-ove, zaboljela bi me ona neka stvar kaj ti i tvoj frend tračate nekog moda...
Il ti žal kaj modovi tebe više ne tračaju u nekim podforumima, očito nisi interesantan više :dontknow:

@sekula, zaboravih ti reći da sam ti ja dal warn, eto pošto te je to zanimalo tolko :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

svaka čast!!! :toothy9:

sekula2009:

--- Citat: steeef - 02 Listopad, 2013, 19:19:10 ---
--- Citat: sekula2009 - 02 Listopad, 2013, 18:39:45 ---... mene ideš da mi oprostite jebat u zdrav mozak druga godina automehaničara svaki da se j**** s takvi stvarima sličnim ...

--- Kraj citata ---

e jebiga,da si bar treča godina onda bi i bilo mjerodavno,ali tek druga da prostiš na žalost nemre se priznat  :dontknow:

--- Kraj citata ---

ja nisam od prve godine ležao tamo i prao aute nego od prvog dana sam šarafao svaki dan od 7 do 3 sata to je 8 sati dnevno i majmun bi naučil i našarafao se kamiona,auta i skutera je bilo frendovi vozili zbog alata tako da ne pričaj nešto o čemu nemaš pojma! :nono:

a da nebi mislili da ja samo imam praksu imam ja i školu jedan tjedan praksa jedan škola da nebi bilo zabune.

chupa206:

--- Citat: eladio - 01 Listopad, 2013, 23:59:13 ---to nije istina, na ovom podforumu niti jedna tema se ne smije brisat, i imam sve potrebne alate da saznam ako je tako nesto netko ucinio..
dakle nemate brige, slobodno napisite prituzbe.. ali molim argumentirano  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sve 5, al ja znam bar za jednu temu koja je nedavno nestala...

Aprilia97:
Takoder.
A o ljubaznosti pojedinaca da ne govorimo,,ponavljam,eladiu i jos nekima svaka cast..ali ostali su 0

Reponja:
Ovo se sve moglo riješiti u puno ljepšem tonu. Da te (vas) je stvarno zanimalo zašto ste dobili warn ili bann,
mogli ste to pitati javno (u ovakvoj temi) ili na pm nekome od admina ili moderatora. Naglasak na lijepo
(kulturno), jer na ovakav način jedino možete raspiriti svađu. Osobno nikoga od vas ne znam (izuzev ekipe
koju sam upoznao u Virovitici) i nemam zašto "samo čekati da dam bann".

Toliko rijetko to radim da svaki put u tom dijelu tipkam kao baba koju učite kako poslati mail. Sporo i jako oprezno.
Moderatora na ovom forumu ima dosta. Nitko nije savršen (osim mene, jel'?  ;D ), moguće je da i mi pogriješimo, ali ni
približno toliko puta koliko nas određena grupacija članova pokušava ocrniti. Na prste dvije ruke mogu nabrojati
koliko puta sam bio ljut na neki profil, ali dan kasnije ja više ne znam koji je bio osim ako ne krenem prekopavati
stare postove. Toliko o tome da se ljudi drže na piku.

Skrenuo sam sa teme (koja je pokrenula malo više toga od onoga što je bila njena prvotna namjena).
Da se vratim; Aprilia97, warn kao takav je objašnjen već previše puta i nije nikakva javna sramota imati ga, vide
ga samo modovi i ti. I ja sam ga imao par puta zbog nepridržavanja pravila, to ne znači da sam zbog toga manje
vrijedan član ove zajednice. Znači jedino da moramo pripaziti šta pišemo u pojedinim dijelovima foruma, jer tu nas
definiraju naše riječi, a ne godine, novci ili izgled.

Bann ti neću dati, nebi imao nikakvu svrhu, ali pripazite malo (svi vi) kad krenete na moderatore drvljem i
kamenjem. Uvijek postoji razlog zbog kojeg nešto napravimo, nitko od nas se ne probudi i kaže si: "danas ću
podijeliti 4 warna i 2 bann-a!". Ako vas taj razlog zanima, ponavljam, kulturno pitajte i objasniti će vam se.
Ako smo pogriješili, riješiti ćemo i to nekako.

E, da ne zaboravim, kad ste već sve pročitali, možete i ovih dva reda;
Psovanje i vrijeđanje na forumu se neće tolerirati. To se trebalo naučiti još u vrtiću. Na ulici se možete ponašati
kako želite, za to snosite posljedice, ovisno sa kime pričate. Ovdje možete, i dobiti ćete bann za to. Bez rasprave.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju