Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatore

<< < (7/30) > >>

Grale:

--- Citat: SF2 Freak - 02 Listopad, 2013, 18:58:14 ---Znači ja i još neki koji su osjetili na svojoj koži lažemo kada kažemo da se PM-ovi čitaju ? Ili vi lažete da se nemogu čitati ? KO je u pravu ? Idem sada istračat modove u PM-u s frendom. Ako dobijem ban želim argumente i citat tog PM-a.

--- Kraj citata ---
Šališ se :laughing7:
E taman da ti i vidim pm-ove, zaboljela bi me ona neka stvar kaj ti i tvoj frend tračate nekog moda...
Il ti žal kaj modovi tebe više ne tračaju u nekim podforumima, očito nisi interesantan više :dontknow:

@sekula, zaboravih ti reći da sam ti ja dal warn, eto pošto te je to zanimalo tolko :icon_thumright:

SF2 Freak:
Hvala Bogu da sam se tebe opet skinul sa kifle.

steeef:

--- Citat: sekula2009 - 02 Listopad, 2013, 18:39:45 ---... mene ideš da mi oprostite jebat u zdrav mozak druga godina automehaničara svaki da se j**** s takvi stvarima sličnim ...

--- Kraj citata ---

e jebiga,da si bar treča godina onda bi i bilo mjerodavno,ali tek druga da prostiš na žalost nemre se priznat  :dontknow:

eladio:

--- Citat: Aprilia97 - 02 Listopad, 2013, 16:43:07 ---Oces rec da ljudi lazu i izmisljaju?

--- Kraj citata ---

ja ti kazem  :frajer: , pustimo to što ne vidim razloga zašto bi itko od moderatora imao ikakvu potrebu gubiti vrijeme čitajući tuđe privatne poruke, ali to nije ni moguće jer takve privilegije nemaju ni administratori!

jos bolje, provjeri sam kako navedeni forum radi ovdje, i sta sve moderatori i admini mogu: http://www.simplemachines.org (prije nego sto nastavis siriti krive informacije)
dapace, navedeni forum je besplatan za preuzimanje i mozes ga i sam istestirati  :icon_thumright:

moj ti je savjet: provjeri svoj email i promjeni lozinku, jer sam si utjeces na privatnost svog profila  :icon_thumright: 

sekula2009:

--- Citat: Rox-Rab - 02 Listopad, 2013, 18:51:05 ---
--- Citat: Peksy - 02 Listopad, 2013, 18:43:54 ---Ako vam se nesvida sta ste jos tu? To nerazumin ser*te kvake,odjebi*e odavde i to je to.....nema os nes a eladiu prijavi da ti obrise acc i dovidenja!

--- Kraj citata ---

potpis na ovo

ja sam tu 3 godine i regao sam se na drugi forum, tamo svi seru po  ovom forumu jer su dobili ban ili sta ja znam sta vec, ako se nekome ne sviđa nek ne pise po forumu i gotovo, ni meni uvijek sve ne pase pa preskocim napisat odgovor i prepustim ostalima da seru u temi i prave se pametni, takve teme zaobilazim jer se nađu likovi koji su promijenili rolice i sad oni znaju sve o skuteru (e pa frende jos nemas pojma, di si ti od znanja i mehanike)   :confused5:

i to sta su neki automehanicari ne znaci da se razumiju u skutere, neko moze bit vrhunski automehanicar sta se tice auta a da o skuteru nema pojma tako da to nije mjerilo znanja  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:headbang: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju