Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Pritužba na moderatore
sekula2009:
ajd da se i ja malo uključim u temu jer mi ovo nije nažalost prvi put da me neto jebe u zdrav mozak u istoj temi u kojo je aprilija97 napisao Probaj bez filtera,ili digni onaj klipic u karbu s necim,pa onda daj gasa to sam i ja napisao jer sam isti problem imao na kinezu i na speedfight-u od suseda i ja dobije upozorenje za spami jos mi piše širenje dezinformacija i pisanje gluposti kakvu sam ja tu glupost napisao kaj sam ja tu krivo napisao mene ideš da mi oprostite jebat u zdrav mozak druga godina automehaničara svaki da se j**** s takvi stvarima sličnim neboj se steeef jesam mu li nešo prigovorio odmah napiše ideš ti meni opet na luftanje i spiči mi ban jedva čekaju rezlog za ban i zad neka se javi tko mi je dao spam i neka nebdete moderatori kukavice i ovo izbrisite bez obzira kaj sznam da ću ponovo dobit upozorenje za spam i vjerojatno ban!!!
toliko od mene,pozdrav! :headbang: :hello:
Peksy:
Ako vam se nesvida sta ste jos tu? To nerazumin ser*te kvake,odjebi*e odavde i to je to.....nema os nes a eladiu prijavi da ti obrise acc i dovidenja!
Doomsday:
Acc. se nikome ne briše... Nikad...
Kome se ne sviđa, jednostavno prestane se logirat i postat...
:icon_thumright:
Rox-Rab:
--- Citat: Peksy - 02 Listopad, 2013, 18:43:54 ---Ako vam se nesvida sta ste jos tu? To nerazumin ser*te kvake,odjebi*e odavde i to je to.....nema os nes a eladiu prijavi da ti obrise acc i dovidenja!
--- Kraj citata ---
potpis na ovo
ja sam tu 3 godine i regao sam se na drugi forum, tamo svi seru po ovom forumu jer su dobili ban ili sta ja znam sta vec, ako se nekome ne sviđa nek ne pise po forumu i gotovo, ni meni uvijek sve ne pase pa preskocim napisat odgovor i prepustim ostalima da seru u temi i prave se pametni, takve teme zaobilazim jer se nađu likovi koji su promijenili rolice i sad oni znaju sve o skuteru (e pa frende jos nemas pojma, di si ti od znanja i mehanike) :confused5:
i to sta su neki automehanicari ne znaci da se razumiju u skutere, neko moze bit vrhunski automehanicar sta se tice auta a da o skuteru nema pojma tako da to nije mjerilo znanja :icon_thumright:
SF2 Freak:
Znači ja i još neki koji su osjetili na svojoj koži lažemo kada kažemo da se PM-ovi čitaju ? Ili vi lažete da se nemogu čitati ? KO je u pravu ? Idem sada istračat modove u PM-u s frendom. Ako dobijem ban želim argumente i citat tog PM-a.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju