Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Pritužba na moderatore

<< < (5/30) > >>

igor.sb:
e dobro je  ::)

Pulss:

--- Citat: Grale - 02 Listopad, 2013, 10:18:13 ---Ovo je za ban, ne za opomenu inače :hello:

--- Citat: Aprilia97 - 01 Listopad, 2013, 18:14:34 ---Probaj bez filtera,ili digni onaj klipic u karbu s necim,pa onda daj gasa

--- Kraj citata ---

--- Citat: Aprilia97 - 01 Listopad, 2013, 22:22:36 ---Probaj onda ovu foru s klipicem...
Nemora znacit da je igla,nego je vjerojatno do membrane,ako,AKO se ne dize.

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
Dobro covik govori, za ovakvu glupost bi ti ja zalipia ban za vike vikova. Najjaci su takvi koji veze nemaju sta pisu, nit se razume, al bitno da su prvi kad se sere po modovima.

Reponja:

--- Citat: Aprilia97 - 02 Listopad, 2013, 16:43:07 ---Oces rec da ljudi lazu i izmisljaju?

--- Kraj citata ---

Da, ja ću reći:

Ljudi lažu i izmišljaju!

Odkada sam mod (malo više od godinu dana), nikada nisam igdje na forumu vidio opciju za čitanje tuđih poruka.
Glupost korisnika da po face-u pišu gluposti, pritom zaboravljajući da imaju i druge ljude dodane na isti, neću ni
komentirati.

Nikada pojedincima ne padne na pamet kako baš oni, jadni, imaju taj peh da im se čine sve nepravde foruma
(koji dnevno posjećuje oko 400 članova i gostiju), dok svi ostali normalno funkcioniraju. Ma nije moguće da je
problem u njima.

--- Citat: Aprilia97 - 02 Listopad, 2013, 10:55:05 ---Jedini mod koji vam nesto vrijedi je eladio i mozda jos jedan-dva,vi ostali ste niko i nista! ;)

Daj mi ban,sta cekas? Jedino to i znate napravit
a to sta neki modovi citaju poruke,to nikom nista ne znaci i to niko nevidi..! Je tako??

--- Kraj citata ---

Samo zbog ovoga ću ti ja opaliti bann, ali ne sada. Neću ti ni reći kada, samo ću ga okinuti.
Razlog je prilično jasan, ali napisati ću ga da nebi kasnije opet otvarao temu i čudio se: "Vrijeđanje moderatora"
Neću odmah jer me zanima šta ćeš sve napisati u temi na ovo do sada rečeno, kako ćeš argumentirano
obraniti svoje tvrdnje i stavove.

PS Eladio je admin, ne mod.

Doomsday:
Nope, eladio je VLASNIK foruma... :zubo:

A privatne poruke se mogu prijaviti administratoru ako su bezobrazne ili uvredljive, i koliko ja znam, to je jedini način da netko drugi vidi tvoju privatnu poruku...  :dontknow:

:frajer:

stark1:
sta se zajebavate,vidite da su ovo nafuratori sa drugog foruma,to namjerno rade,ban i cao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju