ljudi otrkrio sma u cemu je preoblem.
felaga kada je zavrtim na mjestu,malo se cuje lezaj,ali nejde u osmicu i jos bih se tako sa njom moglo voziti.
nego je problem u vilicama,ima dva sarafa jedan sa lijeve strane i jedan sa desne strane,i oba dva sarafa sam mogao okretati rukom,i sada sam to zategnio i vise nece biti problema,bivsi vlasnis skutera nije nista postezao.kako treba.
ali ipak cu promjeniti lezajeve.
ja sam skinio felgu dolje,i uzeo sam sarafciger ravni i to pokusao izbiti van,udaro sam cekicem u sarafciger.
i taj lezaj ima neku cijevcicu i onda s moze okretati rukom,i oko toga ima jos neki krug,pretpostavljam da se unutra nalaze te kuglice,i ja sam u to udaro,ali to se nemoze izbiti van to sve sve nesto savija i puco,ja to neznam izvaditi.
doci ce mi oih dana rodak,on je po struci automehanicar,pa ce mi to on izvaditi.
a ti ivane031,ako budes prodavao motor,prvo se pobrini da svi sarafi budu kako bog zapovjeda stegnuti,ako nemas snage ih zategnuti,onda nadi nekog starijeg da ti ih stegne,jer ovo sta si ti napravio nije normalno,ja sam mogao poginuti.
i lulica mi je isto bila slabo stegnuta.
i prije mjesec dana mi je bio otpao zadnji tocak,matica je otpala,zamislil da sam vozio 80-90kmh i da mi se to desilo pri toj brzini pa mogao sam poginuti.
sada cu rastaviti cijeli skuter i sve ponovno postezati sarafe,jerbojim se vise voziti ovako,nista nije stegnuto,sve ce se raspasti.