Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1 Open - lagani tuning i vase misljenje
GP1 Open:
Ova svjecica mi izgleda bolesno!
I BTW ,sto se tice ful serijske Runnerice ,dajte se pomirite sa tim da nemre ic 100 osim ak sat ne laze,ma nema tog nadvoznjaka u Hrvatskoj,a kamoli po ravnom
Ako je meni Derbi ful serijski sa istim agregatom iso 83-85,a di nađete jos 15-17 km/h?
Ajde pa da je neko i laksi od mene 30 kila pa da veli 90,jos nekak ali ful serijski 100?
MALO SUTRA!
Grale:
Preloša ti je svjećica, vozi to nekom uštelat.
A s ovim pričama o nadvožnjaku i slično se nemoj zamarat jednostavno, pusti nek se vesele :dontknow:
Tomi_ZG:
Nadvožnjaci su za decu,zalijeganje je za prave trkače :jerk: :laughing7:
S ovom bledom svječicom budi sretan da nije cvikalo do sad,pod hitno to uštelaj i goni tu 10ku proć
NEOs:
Ljudi citajte malo, 101 po satu. Jucer sam mjerio po gpsu, kada na satu pise 98kmh gps pokazuje 87.52km/h.
GP1 Open:
--- Citat: NEOs - 08 Rujan, 2013, 14:13:08 ---Ljudi citajte malo, 101 po satu. Jucer sam mjerio po gpsu, kada na satu pise 98kmh gps pokazuje 87.52km/h.
--- Kraj citata ---
Nismo tu da se svađamo i prepiremo iako ja svojim komentarima poticem na sulude rasprave.
Molim vas ako ima itko u Zagrebu ili se nađe sa skuterom u Zagrebu ciji skuter od 50 kubika ful serijski iz Piaggio grupdmide 98 po satu sa covjekom 93 kg i koferom,eto neka mi javi da to vidim,a ja mu placam klopu.,cugu i pun tank goriva,jel moze bit postenije?
Ne trebam sjedat na tuđi skuter,samo cu ga pratit sa svojim nista drugo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju