Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1 Open - lagani tuning i vase misljenje
GP1 Open:
Moze mi netko u kratko reci kako da stavim na brzinu sliku svjecice? Nesto mi tu ne stima sa bojom,a vjerovatno i ta toplotna vrijdnost,ma... pa kak konji u tvornici stave 10 tku ak ide 9 tka,pa nije to pogađanje ko na placu ali j****u ne osjetim nista u radu motora ili u voznji,cak i ta rupa za koju sam napisao da imam ustvari i nije rupa jel ne potone u ubrzanju,neznam ne kuzim to bi trebao neko vidjet ko je iz Zagreba pogotovo ko ima Runner ili NRG. Ustvari motor ide ko metak ali me zanima jel su te sitnice normalne ili ipak mozda jos treba nesto za nijansu podesit.
Grale:
Uvijek treba fino postelavanje karba i prijenosa,ako neznas sam odvedi nekom da ti to riješi.
Sliku uploadaj prek npr. www.pohrani.com
steeef:
--- Citat: NEOs - 06 Rujan, 2013, 13:13:37 ---A gle to mi je maksimala, jel se vozim toliko povremeno? Vozim. I jako je kul vidjeti na serijali te brojke ali znam koliko laze i ta prava brzina mi je vise nego dobra, dok netko ulupa novce u skuter i ide mu svegai malo brze, doduse uz bolje ubrzanje.
--- Kraj citata ---
ne,to ti nije maksimalna nego preforsirana brzina di je skuter u iberturaži i debelom prevrtavanju.
malo se informiraj o tuningu pa onda piši kaj se dobije s čim..vjerujem da ti se smiju sa ovakvim izjavama i maksimalnoj niz nadvožnjak :hello:
dr.mrgood:
Po nekakvom pravilu, na sve serijala skutere ide osmica, devetka se moze stavit eventualno po ljetu. Desetka je za high race skutere i to 99% ljudi ovdje ne treba.
GP1 Open:
http://www.pohrani.com/f/3Y/cP/2rpj4fGb/20130907130053.jpg
Ja se nadam da cete vidjet,javljalo mi je gresku da mi browser ne dozvoljava kopiranje,valjda jel je s mobitela.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju