Tehnički kutak > Tuning skutera
Derbi GP1 Open - lagani tuning i vase misljenje
GP1 Open:
--- Citat: Tomi_ZG - 08 Rujan, 2013, 14:12:33 ---Nadvožnjaci su za decu,zalijeganje je za prave trkače :jerk: :laughing7:
S ovom bledom svječicom budi sretan da nije cvikalo do sad,pod hitno to uštelaj i goni tu 10ku proć
--- Kraj citata ---
j****u pa ti si iz Zagreba,mozes probat,pa ide ko metak nebi lago sam sebe,da je nisam vadio po nicem nebi primjetio da je takva usrana i nikakva.
Eto bas bi volio da probas
A dali neko zna jel moze bit takva jel sam bio na otvorenoj cesti nekih 25 kilometara,bez semafora pa sam ga povreno stisnuo do kraja cak i niz blagu padinu di je dolazio do krajnje od 96?
Pitam zato kaj i auto ak stisnes na otvorenoj cesti zna bit bijeli auspuh,doduse nije to svjecica ali...
dr.mrgood:
--- Citat: GP1 Open - 08 Rujan, 2013, 14:39:05 ---j****u pa ti si iz Zagreba,mozes probat,pa ide ko metak nebi lago sam sebe,da je nisam vadio po nicem nebi primjetio da je takva usrana i nikakva.
Eto bas bi volio da probas
A dali neko zna jel moze bit takva jel sam bio na otvorenoj cesti nekih 25 kilometara,bez semafora pa sam ga povreno stisnuo do kraja cak i niz blagu padinu di je dolazio do krajnje od 96?
Pitam zato kaj i auto ak stisnes na otvorenoj cesti zna bit bijeli auspuh,doduse nije to svjecica ali...
--- Kraj citata ---
Ne moze bit takva radi ful stiskanja, to ti ne valja i gotovo. Kao prvo stavi osmicu, pa se onda vozi i stelaj fergazer, na devetki a kamoli na desetki neces nis vidit i ne mozes ustelat fergazer.
Drnda:
devetka ce ti biti oke za te okretaje koje imas sa tim spuhom, da je serijski, 8 je sasvim oke vrijednost...
mozda je smjesa i oke, pogledaj celo klipa, ono puno bolje pokazuje. kad stavis 9 vidjeti ces da ce svjecica imati drugaciju boju
GP1 Open:
Svjeicu cu kupit odmah sutra ,a po frgazeru nebi sam dirao jel nemam iskustva,ako ima u Zg neko ko to fakat kuzi preporucite mi molim vas.
Dali ima smisla da skidam lulicu sa filtera i idem na vecu diznu samim time od sadasnje 64? Sto bi dobio time,ubrzanje krajnju? Ili samo potrosnju i glasniji zvuk pa u samo u svojoj glavi da stvarno ide bolje?
Pitam nevezano sa stelanjem frgazera i svjecicom,to sad znam da moram pod hitno i to mi je prioritet.
A kit 70 ccm ce ove godine definitivno pricekat,a dobim li postelavanjem jos malo koliko bi htio otpada trajno!!!
Grale:
Ima par članova iz zg koji rade u fusu,neću ih imenovat da njim nebi linić dosel doma ;D
Stavi oglas u usluge datražiš nekog da ti poštela.
Lulicu nemaš potrebe skidat.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju