OK. Hvala na iscrpnom objašnjenju Ovisi i dimenzijama skutera kako će pokrivati dekica nakon modifikacija. Imaš li link na univerzalnu dekicu koja se montira na motor?
e u tome i je problem, jako teško može biti univerzalan model a da se montira na skuter. nisam vidio takvu, sorry. možda ostali mogu pomoći pa netko stavi link na takvu.
ova što sam stavio naprimjer jako teško može ići na skuter sa velikim središnjim tunelom (gillera runner naprimjer) jer nije toliko izrezana u sredini.
Koja je po tebi bolja verzija: oko struka ili za motor?
i jedna i druga imaju sitnih prednosti ali radije bi da je montirana na skuter.
praktičnija je ona pričvršćena na skuter jer eto, ne moraš ju smotati i zavezati i staviti ispod sica ili nositi sa sobom niti mokru unositi u stan/kuću i onda brisati od kiše. također, meni bi montirana štitila i dio sjedala ako ga ostavim na kiši pa ga ne bi morao brisati kad nastavim vožnju (u teoriji barem, moja subjektivna procjena na temelju dužine materijala)
obje imaju isti nedostatak da se kiša zna slijevati niz sjedalo sa stražnjeg dijela (obično je mjesto za suvozača podignuto) pa ti smoči guzicu (zna biti kad je žestok pljusak).