Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: nodius - 09 Rujan, 2012, 13:13:37drugi put ako e odlucis pravit jos jednu kosacicu(al nesto saljibje verzije ) sam radi pa kako god ispadne ako Bog da da zavrsi i ovu, sumnjam da ce imat volje za ista vise
drugi put ako e odlucis pravit jos jednu kosacicu(al nesto saljibje verzije ) sam radi pa kako god ispadne
jos malo pa ce sklopit i onda ce je prodavat po cijeni kako se prodaje yamaha r1
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
šta si ti onda sin katarskog šeika kad si toliko potrosio?
Citat: strikoo - 08 Rujan, 2012, 18:10:41Čovjek cijeni svoj posao, a ne kao ti,radiš za 1600kn mjesečnoa de mi ti nađi bolji posao?? to je za početak, pripravnički, da dobijem tu godinu dana radnog staža, a onda će nadam se biti lakše...
Čovjek cijeni svoj posao, a ne kao ti,radiš za 1600kn mjesečno
Citat: mhr-team - 08 Rujan, 2012, 18:25:22Citat: strikoo - 08 Rujan, 2012, 18:10:41Čovjek cijeni svoj posao, a ne kao ti,radiš za 1600kn mjesečnoa de mi ti nađi bolji posao?? to je za početak, pripravnički, da dobijem tu godinu dana radnog staža, a onda će nadam se biti lakše...To je bila čisto politička izjava, provokacija, koja nije bila upućena tebi osobno
a nisam već ono... nebi vjerovao ali ode tu novaca pun k****...svima je dobro poznato da je to rupa bez dna... uvijek želiš više i to je tako...a et... kroz skoro 5 godina sam se odricao nekih stvari da bi imao za i tak... Tako sam se i ja svega odrico ali kad sam napravio prvi đir nije mi bilo ni sekunde žao
evo riješene maske... bilo malo problema na granici, ali jebia, reko sam MINKEN i pustili su me što se tiče zadovoljstva kako je majstor odradio to je 10/10 slike uskoro
hohohoha vidi tite blokove i cilindar
Nisam pratio tvoj projekt bas od pocetka,ali vidim po slikama i radovima da ce ovo biti prava kosačica... Trebalo bi na forumu biti vise ovakvih projekata,ja ih ne znam puno,ali ovo je bas pravi projekt Nego,kad bi ovo trebalo biti gotovo?
Ustošit kruzing i šaltane bez kuplunga ono " trrrr rrT, trrrrT, TRRRRRRT, BRAAAAAPAP AP AP " I onda lomit po brdu!
btw: a daj lažeš da si pročitao cijeli projekt, pa to je stranica kao dobra knjiga