Samo polako...Da ja imam ovakav skuter,dao bi jedino gas na ravnici... U zavojima sa ovakvim skuterom nebi riskirao...Ipak,ulozeno je previse para i para i para,truda,vremena da ako se previse riskira,moze se dogoditi velikooo sr##nje
sve je istina brajo... jbg, odavno sam rekao a to i sada kažem... skuter neće biti kao pod "stakleno zvono"... bit će koliko toliko za svaki dan, koliko to uvjeti budu dozvoljavali, što financije za HE, što policija, što vrijeme itd itd... a što se tiče da ću ga pazit to mislim da je neupitno, jer kad neko 5 godina ne vozi nešto i odvaja svaku paru za to i sastavlja i zeza se sa tim toliko dugo vremena, prođe kroz sve i svašta,,, e pa on bi lud bio kad bi nakon svega to ubijao i odnosio se kao prema biciklu...
s ovim ces sve osim vozit se ko covjek :toothy123
osim ako ne mislis na neki blok slozit ili sotck ili base cilindar
čuj druže baš sam jučer pričao sa frendom i tak... i jednostavno kad vidiš izgled skutera, dizajn i to... da staviš neki base ili serijalu je isto ko da imaš GTI-a a u njemu 1,9 tdi
ne ide baš... al preko zime i tako, hmmm moguće da će i biti serijala... a opet, možda se neću ni voziti preko zime
ajde drago mi je da je to pri kraju unikat je skuter stvarno,sto jest jest da sam na tvom mjestu vozio bi se na serijali cijelo vrijeme jedino kad bi me volja pukla(jednom ili dvaputa mjesecno)bih stavio tu HE masinu i prao sve,i onako da zamjenis pia masinu ne treba ti niti sat i po
istina, za montirati drugu mašinu ne treba više od sat-dva vremena... a jbg vidjet ćemo ako čika policajni ce budu dirali, nek ide HE stalno
Ajde polako slaganje. I iskreno ja bi to pazio i mazio, i pazio na svaku crticu. Nikakva divljana...
tako nekako će i biti druže... što manje divljanja to bolje...