da se i ja nadovezem...
pustite naseg antu da radi (anto ja razumijem o cemu pricas, i podrzavam te u potpunosti, nastavi s projektom
)
jedna stvar je slagat skuter iz gusta i napravit bas pravi projekt, pri tome pazit na svaku sitnicu i detaljcic, em ubije vremena em ubije para (a kad se projekt razvuce na nekoliko godina cca 7, onda se pojave jos neki ubermegagigaturbo DIJELi koji su u nasim glavama must have, pa se dodatno oduzi)
druga stvar je slagat skuter koji vozis svaki dan i koji ti je osnovno prometalo
veci nas kao mladunci krenemo u taj pothvat i imamo velike planove, ali kad se dode do vozacke B kategorije, ili A kategorije (pa se prijede na jace) i zdrav razum (odrastanje i ozbiljnost, obitelj, posao.....) i svi se ostave toga i odjebu to "projektiranje" rasprodaju ili podjele dijelove i to umre
ali postoje ekscentrici, idioti (naravno, ovdje mislim prvenstveno na sebe
) koji i nakon svega gore navedenog i sa preko 26 godina ostanu zaljubljenici toga i nece odjebat to sto su zapoceli
takvi projekti vecinom i stoje u garazi, ali te ljude koji su ih slagali vise ispunjava i zadovoljava to sto su ih slozili nego to da se voze na njima
i nemoze se ne imat skuter za every day use i slagat projekt jer ne ide skupa, a pravi projekt se ne radi u 15 dana da bude sve kako treba zato se to toliko i oduzi
tokom vremena cu pokazat o cemu sam ovdje ukratko napisa, jer ja osobno nebi ima zivaca objasnjavat zasto projekt stoji i zasto se nista ne radi, jer vecina sami kupuju dijelove, a ne spavaju na param da se sve rijesi u nekoliko tjedana
podrzavam sve "projektase" zavrsit ce se to jednog dana i nadam se da nas bude jos