pralas svako ima svoje prioritete i ukuse i nije na drugima da govore što će tko raditi i što valja... nekome je važniji stayling nekome tunning, a neko radi kao ja oboje... tako da tu pričaš gluposti... to što kažeš da će skuter biti 95% vremena u garaži to se varaš, jer ako je tvoj bio ne znači da će i moj i ja odgovorno tvrdim da će se taj skuter itekako voziti i da neće biti pod staklenim zvonom...
što se tiče tvog bivžek projekta to je više manje bilo sve plug & play tako da nije za uspoređivati
[/quote]je je plug&play
ja sam svoj projekt radio 8 mjeseci,i kada ljudi vide gotov skuter misle da nije bilo kemijanja ali kada bi ti rekao koliko sam zivaca izgubio na kemijanju vjerojatno ne bi vjerovao,jer je sve moralo biti kako treba da ne bi slučajno cviknio,po prvi put je uglavljen roxov killer ispod maske a posudica vode je bila u plastika volana,to jos nitko nije radio prije mene i bilo je kemije ajme....al dobro nije to sad bitno,kad sam slozio skuter isto je prvih par tjedana uredno prelazio ture kao i svaki drugi skuter i taj nije vidio stakleno zvono,pa kada sam ljudima reko da sam po 50 km dnevno znao preci sa roostom i metrakitom nisu vjerovali,al kasnije shvatis neke stvari,susjedi ti jebu mater,moras skuter gurati izvan ulica da bi ga uopce upalio pa onda jos cekat da se zagrije,da elek. pumpa vode odvrti svoje,pokida usi dok krene,pa si malo malo na benzinskoj i miksas omjer goriva i ulja,o policiji da ne pričam ako te samo vide gotov si pa onda stalno bjezat i pi*darije,u svakom trenutku ti moze zaribat i ostavit te negdje....i toe samo dio stvari,necu ti nista govoriti vidjet ces i sam,ali ako mislis da ces se cijelo vrijeme voziti kao svaki normalno skuterr i vozikat o gradu varas se
takvi skuteri su za odjaviti i provozati se vikendom,a to su svi nakon nekog vremena shvatili...