zbunili ste me sada u pm... ne znam kome bi, kako i kojim redosljedom odgovarao
odem na par sati i napraite haos
čujem i prijetnje bananicama
mislim, ljudi smo, dogovorit ćemo se
a sad da probam odg svima...
fuš rejsing team, ja nezz bih li to uopce radio
zašto fuš p :'( :'( :'(
kakav si ti kralj :icon_thumrigh:
Kakav si ti konj!!!!
Malo ti je dosadno hhhaaa....??
Sastavi to vise!!!
berislave razočarao si me :'(
ajde ante fala bogu da se i ti primil radit nekaj mada se sezona košnje završila
p.s. svi oni koi nemaju kaj za komentirat osim stavit gejevske glupe smajliće i to u većem broju,biće mi zadovoljstvo priuštit im malo odmora od foruma jer im je izgleda već dosadno pa neznaju kaj bi pisali.
ljep pozdrav.
brate stignem još jednom pokositi
haha ovo je prejebeno
inaće projekt je strava daj ga završi više
ide ide... sad će slike koje sam dobio preko mms-a, da ne ispadne da se ništa ne radi dok sam ja u minkenu
stef je novi gestapo, nemojte da se za%ebavate sa stefon! moderator privileges
a tebi Antiša taj plakat iza tebe govori i vise od 1000 rijeci.
pojasni rođo ovo za 1000 riječi
vidio ja da si ti ozbiljan, pa evo i ja danas bacio prvu ruku plastificiranja.. ono mislim trebam te pratiti u stopu
stef sreco... samo za tebe
inace, da te pitam...
jesi vec na ramu postavio sve sto ide, tj samo fali jos vilica i to ili?
cisto da neke stvari vidim kako idu...
rođo, evo slike će ti reći di sam
_______________________________________________________________________________________________
i kao što sam rekao jedna sličica koju sam obećao gore... znači nosači su odrađeni, graničnik za vilicu napravljen, nosač amortizera također, sve spremno....
čim dođem iz minkena počinjem sa rješavanjem sitnica... još samo da stigne lajtung i sajla gasa i milina...
i da, varenje je odradio FIRAC, legenda gradišta, zagreba a i šire... (desno na slici) i prijatelj i brat pandža kod kojeg je rađeno i koji je uzeo da to odradi dok sam ja u minkenu
i kao što je steef rekao, please
bez quotanja slika