dobro je nosac povaren, stavi one plocice za svaki slucaj iako bi i ovo moralo drzati ali cisto radi estetike...mogao si ga i jednostavnije
amortizer od nexusa...pa ono, mozda i nece biti toliko tvrd, ipak su oba amortizera ti sto ga cine krutim, da je na samo jednom bio bi mekan
ali vjerojatno ce biti nesto tvrdi od serijskog 50ccm amortizera
tebi se zadnja felga serafi na matice? i moras si dati istokariti distance od nosaca do bloka, vidim da je nekoliko podloski tamo
sve u svemu selen ce odradivati svoje
da,da,da,,, pločice idu pod obavezno
kako misliš da sam ga mogao jednostavnije?
slažem se sa tim,,, ipak nexus ima dva amortizera, tako da bi po pitanju toga sve trebalo biti uredu
da, zadnja velga se šarafi na matice, iz razloga što u mene šarafi ne idu od strane felge pa prema glavčini već obratno, jer meni ti šarafi drže i disk i sve, znači nije kao kod sviju da imaju posebno šarafi za disk, a posebno za felgu, jbg nije moglo drugačije
imam stop matice a bude vjerojatno i dodatni osigurač
što se tiče tog distancera između bloka i nosača, hmmm morat ću distancer napravit, a možda čak i nešto u stilu dodatnog selena, vidjet ću... uglavnom, vidiš da je ta lijeva strana nosača malo prepravljena, tj da ima ta pločica kao navarena na njoj, to sam morao zato da bi mašina bila u centru, iako sad je ispalo da možda nije ni trebalo, ugl znam da je nešto smetalo pa je tako napravljeno...