sta bi trebo dobit dozivotnu zbog 450 bijednih kuna?
umirovljenik, bez imovine bla bla bla...
ma niko nije rekao da bi trebao dobiti doživotnu, nego on će ladit jaja okolo i varat ljude a pošteni ljudi će ispaštati zbog njega...
evo meni osobno je dužan tih 450kn + dio sf vilice + (što sam potrošio sigurno 100+kn mobitela, što sam morao dolaziti o svom trošku iz županje u novu gradišku cca 350km, što sam morao doći sad iz osijeka u županju na suđenje na kojem se on naravno nije pojavio, što sam zbog njega morao propustiti ispit na faxu da bi došao na suđenje)... saberi to sve i izađe preko 1000kn, a ono najvrjednije u svemu tome (živce) njih i ne brojim...
a di si još recimo aeroxtuning kojemu je dužan oko cca 10000kn, bogus također oko 10000kn ako ne i više....
mislim njegov problem što je invalid (jer invalid zbog svoje ludosti), (i kako bi kiki rekao "ko ga jeebe trebo je bit u školi")
a ja vam neću ovdje objašnjavat kakav je invalid i zbog čega je invalid i invalidnost ne opravdava lopovuk,... a i ta invalidnost je ono, pod "upitnikom" jer masa ljudi nema invalidsku mirovinu a zaslužili su je, a dotični vozi "malo natrupijani" skuter, tako da
mislim ako si kriv odgovaraj za to što si počinio, a ne nikome ništa, uvjetna i zaboli te...
ma zakon su oni arapi, ukradi nešto ode ruka rođače...