Tehnički kutak > Tuning skutera
Novo pitanje? .....4str.
SlowRider:
--- Citat: Rossi - 03 Kolovoz, 2008, 20:00:33 ---Hoce li Malossi sport sa Yasuni R noramlno radit sa 17.5 karbom i diznom 90?? posto stvarno nemam love za uzet novi karb...a uzeo bi yasuni i jos par sitnica...znaci samo me zanima hocel normala radit i da nece slucajno zacvikat na 17.5?
--- Kraj citata ---
Raditi ce normalno. Pod uvjetom da postelas frgu.
Crazy Kuree:
Ovaj šta sam mu ja radio aeroxa ima yasuni R, malossi gus, 17.5 (dizna 90) i gljiva TNT,MHR multivar 2005- ima ubrzanje kao moj neos sa puno više bolji djelova (mjerio ubrzanje), et ja sam ga cjepo 80% full gas jedno 50km i ništa mlak hladnjak bio i dalje ide ko novi
Rossi:
thx na odgovorima
Rossi:
ovak ..nesto gledam iglicasti lezaj malossi je veci od onog serijskog piaggio...nisam probo jel moze u klipnjac stat gdje inace stoji...ali viidm da je dosta veci pa me zanima jel on ide na Top prefomance radilicu sa plavim polutkama...jer meni se cini da iglicati malossi ne ide na serijsku radilicu...
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 04 Kolovoz, 2008, 15:38:45 ---ovak ..nesto gledam iglicasti lezaj malossi je veci od onog serijskog piaggio...nisam probo jel moze u klipnjac stat gdje inace stoji...ali viidm da je dosta veci pa me zanima jel on ide na Top prefomance radilicu sa plavim polutkama...jer meni se cini da iglicati malossi ne ide na serijsku radilicu...
--- Kraj citata ---
Ide, ja imam tu kombinaciju. Bitno da stane u klip.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju