Tehnički kutak > Tuning skutera
Novo pitanje? .....4str.
Rossi:
aha thx....jel moze alf otic na www.scooter-attack i pogledat ovaj artikal ,ima pretrazivac artikala sa strane...S6-80340C4/TN9..ovdje dodju 2x lezaja Skf i 2 x semeringa corteco ?? jesam upravu ??znam da si mi ti reko da uzmem samo smedje corteco semeringe ali ovi u pakovanju ovom mi vise lice na crne nego smedje...
3alfa3:
Slobodno uzmi taj paket lagera i semeringa...
A zasto nisi kupio semeringe u ducanu u ZG kad si bio u cetvrtak? Lagere si isto mogao naci u Maksimirskoj koja je blizu (napisao sam ti adresu na PM). Kostalo bi te isto ili cak i manje nego sa SA
Rossi:
ma nisam naso radilice pa nisam htio ni lagere uzimat...drug je uzeo u lager komaercu lagere .i kit i radilicu serijsku novu....svasta nesto..ja sam sitnice sam uzeo neke..a preko Sa cu narucit jos neke djelove tak da mi isto dodje...htio sam sve od jednom uzimat da ne uzimam zasebno ...eh sad jos jedno pitanje koja je radilica bolja Top ova (Article No:T9906990) i jel to ta sa plavim polutakama ?? ili S6 Article No:S6-8014000..cijene su iste...a meni se ovak na pogled ne svidja sto na ovoj topovooj na kljipnjaci imaju ove dvije rupe ....
3alfa3:
TP sa plavim polutkama nema na SA...
Od ove dvije, ja bi radje S6 iako je bilo slucajeva da ju je lager provrtio....
Ali, to se desilo i na mojoj Malossi RHQ, tako da je to sve lutrija....
Uzmi S6 jer barem ima pune polutke i vjerojatno bolji lezaj u sebi
Rossi:
a jel bolja S6 ova ili topova sa plavim ?? ako nista uzet narucit u auto bilu radilicu a ovamo ostatak uzet...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju