Tehnički kutak > Tuning skutera

Novo pitanje? .....4str.

<< < (8/11) > >>

3alfa3:

--- Citat: Rossi - 02 Kolovoz, 2008, 18:16:23 ---vidis korisna stvar koju nisam skonto,hvala :D sutra odma odatle ima da mu nakapam mal ulja :D ..ako uspijem skinut prirubnicu ..posto je onaj saraf sugavi a neznam imam li gdje onakav sarafciger...

--- Kraj citata ---

Torx...

Ja sam zarezao brusilicom i sad to radim obicnim velikim odvijacem.

Rossi:
tako cu i ja sutra uradit hehe

Hrga:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Kolovoz, 2008, 18:18:17 ---
--- Citat: Rossi - 02 Kolovoz, 2008, 18:16:23 ---vidis korisna stvar koju nisam skonto,hvala :D sutra odma odatle ima da mu nakapam mal ulja :D ..ako uspijem skinut prirubnicu ..posto je onaj saraf sugavi a neznam imam li gdje onakav sarafciger...

--- Kraj citata ---

Torx...

Ja sam zarezao brusilicom i sad to radim obicnim velikim odvijacem.

--- Kraj citata ---

ja imam komplet torxova... uzeo za nest sitno

Rossi:
Jel neko zna slucajno koja je duzina gas sajle za uljnu pumu..znaci onaj dio sto ide od rezervoara benzina u blok do uljne pumpe...posto morma kupit a nesto mi je mrsko rastavit sad pola plastika da bi to pogledo..nego sam konto kad uzmem jos par sitnica sto mi treba...pa onda to sve zamjenit i stavit....

Rossi:
Hoce li Malossi sport sa Yasuni R noramlno radit sa 17.5 karbom i diznom 90?? posto stvarno nemam love za uzet novi karb...a uzeo bi yasuni i jos par sitnica...znaci samo me zanima hocel normala radit i da nece slucajno zacvikat na 17.5?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju