Tehnički kutak > Tuning skutera
Novo pitanje? .....4str.
Rossi:
aha..nista pokusat cu ovu fus metodu od gumy-a eheh ...nedaju se ni meni rastavljat skroz blokovi..i onak mi je prvi put da skidam masinu sa nosaca...i sad jos da to radim ..neda mi se ...okrenut nadole i isprat benziinom sa spricom..nego kad sve budem stastavljo jel se treba sta namazat uljem ili toatnom masti cime vec...znam da klip mal treba ..bolcnu onu...iglicasti...cilindar mal unutra...trebal jos sta ? i cim??
3alfa3:
Nakapaj koju kapljicu 2T ulja po lageru na klipnjaci, iglicastom lageru klipa i namazi malo karike i stjenku cilindra 2T uljem.
Ne treba pretjerivati, bitno da "vidi" ulja.
Rossi:
thx..dosad sam uvijek tako radim ..osim sto nikad nisam stavljo ulja na lager klipnjace..nije mi bas bio pristupacan ..ovaka kad je skinut blok puno je lakse sve ...
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 02 Kolovoz, 2008, 18:05:46 ---.nisam stavljo ulja na lager klipnjace..nije mi bas bio pristupacan
--- Kraj citata ---
Skines prirubnicu karba na bloku i on je jedino sto vidis ;D
Rossi:
vidis korisna stvar koju nisam skonto,hvala :D sutra odma odatle ima da mu nakapam mal ulja :D ..ako uspijem skinut prirubnicu ..posto je onaj saraf sugavi a neznam imam li gdje onakav sarafciger...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju