Općenito > Generalno o skuterima
Isplati li se....runnerica...??
3alfa3:
--- Citat: interceptor - 09 Kolovoz, 2008, 19:25:14 ---eee.....3alfa3.....ili netko drugi....je li mi možete reći odprilike kolika bi trebala biti krajnja brzina na runnerici sa tim dijelovima (koje sam gore napisao da bi kupio u stavio na tu runnericu) ????? :help: :help:
--- Kraj citata ---
Serijska getriba, multivar2000 i remen u max omjeru na nekih 10000 okr bi trebalo biti oko 90+ km/h. Da li ces to postici serijskim 50ccm cilindrom ili sa 2fast nije bitno.
mhr-team:
tj setup koji si gore naveo bi morao dati min 100km/h... samo jesil se raspitao za cijenu malossi struje???
veka84sb:
Joj bjez od toga! Previse trebas para ulupati a tek zivaca da nadjes sve dijelove i poslozis ,a onda tek kada skuzis da to sve i napravis da to nece biti tako dobro kako zamiljas jer ces naci jos nekih stvari sto treba mjenjati i td.....
Ako vec oces potrositi 10,000kn kupi neki runner koji vozi nabaci base kit i spuh i vozi! jos ti ostane za kakvu jaknu i reyervar goriva a ustedit ces si toliko muke i zivaca (a i svojima) da ces sjede dobiti tek 10 god kasnije!
Eto ovo je samo moje misljenje nemoj se ljutit....p.s to je iz iskustva!
interceptor:
--- Citat: veka84sb - 09 Kolovoz, 2008, 19:42:05 ---Joj bjez od toga! Previse trebas para ulupati a tek zivaca da nadjes sve dijelove i poslozis ,a onda tek kada skuzis da to sve i napravis da to nece biti tako dobro kako zamiljas jer ces naci jos nekih stvari sto treba mjenjati i td.....
Ako vec oces potrositi 10,000kn kupi neki runner koji vozi nabaci base kit i spuh i vozi! jos ti ostane za kakvu jaknu i reyervar goriva a ustedit ces si toliko muke i zivaca (a i svojima) da ces sjede dobiti tek 10 god kasnije!
Eto ovo je samo moje misljenje nemoj se ljutit....p.s to je iz iskustva!
--- Kraj citata ---
ma uredu je !!
Serijska getriba, multivar2000 i remen u max omjeru na nekih 10000 okr bi trebalo biti oko 90+ km/h. Da li ces to postici serijskim 50ccm cilindrom ili sa 2fast nije bitno.
[/quote]
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2008, 19:30:55 ---
--- Citat: interceptor - 09 Kolovoz, 2008, 19:25:14 ---eee.....3alfa3.....ili netko drugi....je li mi možete reći odprilike kolika bi trebala biti krajnja brzina na runnerici sa tim dijelovima (koje sam gore napisao da bi kupio u stavio na tu runnericu) ????? :help: :help:
--- Kraj citata ---
nije multivar 2000 nego full malossi MHR overrange i nije serijski cilindar nego tp trophy sa tp radilicom !!! + malossi struja i fly kvačilo i 19 mm karb. i da ide samo 90 km/h ??!! ja bi ga zapalio isti dan !! na njega bacim 10 000 kuna i da nemože ić 100 km/h ??!! a ovi likovi sa foruma sa svojim "serijalama" peglaju bar 85 km/h !! a daj čovječe.....
--- Kraj citata ---
3alfa3:
Ja samo kazem sto kaze i matematika (a ona ne laze - to je univerzalni jezik s kojim ce se komunicirat s izvanzemaljcima ako ne shvate zemaljski ;D )
serijska getriba+multivar2000+max omjer u prijenosu+10.000 okretaja = 90+km/h. Ako zelis brze nema problema. Ili stavi dulju getribu ili povecaj broj okretaja.
Za sve ostalo, tu je Mastercard ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju