Općenito > Generalno o skuterima
Isplati li se....runnerica...??
3alfa3:
Kad ulupas sve te puste novce u taj skut i odlucis ga prodat nakon tjedan dana, kupac ce pitat koje je godiste, a drugo ga nece zanimat.
interceptor:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2008, 17:45:37 ---Kad ulupas sve te puste novce u taj skut i odlucis ga prodat nakon tjedan dana, kupac ce pitat koje je godiste, a drugo ga nece zanimat.
--- Kraj citata ---
pa isto bi tako prošao i sa novim skuterom da kupim.......a i zašto bi prodao skuter u koji sam ulupao 10-ak tisuća kuna i onda ga prodam za duplo manje pare, a na njemu je sve novo i ispravno.....a drugi skuter nemislim uzimat još jer imam 16 i pol god......a skut je 2003god.
ja se još jako dvoumim i razmišljam...da li da ga uzmem ili ne......mogu ja rec starom da bi uzeo novi skuter...npr. neka bude runnerica... ok.. ona je oko 18 tkn.....servisi,sranja..itd...ok....ali onda nemam šanse da nagovorim staroga da mi da...5-6 tkn.....za ulupam u novi skuter.... a za ovo opet je previše para za polovni skuter.....danas to računam i gledam cijene.....da ga cijelog sredim...i mašinu i maske....i svjetla... nemogu proć bez 12-13 tkn minimalno.........naravno da želim sve nove dijelove....nezanimaju ne polovni....dijelovi.....
3alfa3:
Gle, trazio si misljenje drugih. Ja sam samo dao svoje misljenje :)
interceptor:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2008, 19:16:10 ---Gle, trazio si misljenje drugih. Ja sam samo dao svoje misljenje :)
--- Kraj citata ---
ma uredu je !
interceptor:
eee.....3alfa3.....ili netko drugi....je li mi možete reći odprilike kolika bi trebala biti krajnja brzina na runnerici sa tim dijelovima (koje sam gore napisao da bi kupio u stavio na tu runnericu) ????? :help: :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju