Općenito > Generalno o skuterima

Isplati li se....runnerica...??

(1/8) > >>

interceptor:
ovako.....razmišljam o ponudi od frenda....po vašem mišljenju...isplati li se kupiti Gileru runner 2003. god., reg. još par dana... nema karburatora,cilindra,klipa,karika,glave cilindra i nema prednje gume i naravno nema ulja u kočnicama.....inače na tom skutu je bio kit malossi sport...ali je nedavno prodan...sa karbom....a frend je taj skut dobio u zamjenu za auto i neke pare.....na skutu maske su uglavnom uredu... i ovo sve ostalo šljaka.....pare nisu u pitanju...samo me zanima isplati li se to uzimati i sklapati...naravno isplati li se financijski..to me zanima.. :help: :help: :help:

SlowRider:
Ako je taj Runner 1000€ onda se sigurno ne isplati. Ako je neka smjesna cifra onda se isplati.

interceptor:
pa nije 1000 €......a reko sam da nisu u pitanju pare....ali uglavnom...uz dogovor...cifra bi bila oko 2000-2500 kuna.....a ak je to smiješno..... i da zaboravih...ležajevi i semerinzi su loši...tak' da bi i njih trebalo izmjenit...a sve ostalo je ok...

Shiltac:
Ako to sve znaš sam sklopit nanovo se isplati uzet!

interceptor:
staviti te nove dijelove (cilindar,klip,karike,glava cilindra,karb.) je lakši dio posla....ali ono poštelavanje...to bi ostavio nekom majstoru...  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju