Općenito > Generalno o skuterima

Isplati li se....runnerica...??

<< < (2/8) > >>

mhr-team:
e moj care, na tom motoru je malossi sport samo jedan od bar 5 kitova koji su na njemu bili...
a vjeruj mi da je bilo dosta jakih kitova,... sta da ti pricam dosta je rec da je jedan od djelova bio malossi inerotor, a to se ne stavlja na bilo sta...  sad ako ga dobiješ za 2000kn onda se ajmo rec isplati, sve preko je vec pitanje...

interceptor:
čuo sam svašta o tom skuteru.....a i znam i sam da je u svoje vrijeme bio jedan od najbržih u okolici......ali za tu cifru...(premda nije riječ o parama) ...da utrpam još i 1000 €....bar bi bio djelomično siguran da me može izvuć bar 10000 km..bez velikih zajebancija.....

interceptor:
eo prije par minuta......pogledao sam malo bolje i popisao sve dijelove koji trebaju ili su pokidani......... a treba gotovo cijela mašina..... Dijelovi koje bi trebalo nabaviti : Kit, auspuh, karburator, radilica, cijeli prijenos ( variomat, polutke, remen,kvačilo), gume na kotačima, kompletno paljenje i struja, na lijevoj strani dvije maske treba pokrtap, cijeli skuter bi trebalo prefarbat i naravno promijeniti sve ležajeve, semeringe i staviti novo ulje........gledao sam cijene tih dijelova...i ako bi stavljao neke malo bolje dijelove (base setup sa tp radilicom i malossi strujom i fly kvačilom i mhr vario i karb 19 i spuh gianneli re.) trebalo bi mi oko 10 000 kuna ......+ bojanje + popravak maski + nove gume na kotačima i + ulje i gorivo.....a taj skut bi dobio za oko 1000-1500 kuna......e isplati li se to uzimati ili ne....po vašem mišljenju..??????????

3alfa3:

--- Citat: interceptor - 09 Kolovoz, 2008, 17:11:41 ---trebalo bi mi oko 10 000 kuna ......+ bojanje + popravak maski + nove gume na kotačima i + ulje i gorivo.....a taj skut bi dobio za oko 1000-1500 kuna......e isplati li se to uzimati ili ne....po vašem mišljenju..??????????

--- Kraj citata ---

Naravno da se ne isplati. Kupi novi iz ducana. Nije puno skuplji

interceptor:

--- Citat: 3alfa3 - 09 Kolovoz, 2008, 17:20:59 ---
--- Citat: interceptor - 09 Kolovoz, 2008, 17:11:41 ---trebalo bi mi oko 10 000 kuna ......+ bojanje + popravak maski + nove gume na kotačima i + ulje i gorivo.....a taj skut bi dobio za oko 1000-1500 kuna......e isplati li se to uzimati ili ne....po vašem mišljenju..??????????

--- Kraj citata ---

Naravno da se ne isplati. Kupi novi iz ducana. Nije puno skuplji

--- Kraj citata ---
pa znam da nije puno skuplji novi runner.....ali on je serijala....i opet da ga sredim trebat će mi te pare, a 99% da mi stari neće dat toliko para za sređivanje NOVOG skutera (nego ću ja onda morat šljakat cijelo ljeto, da skupim para za dijelove)......što se tiče prijenosa i ostalih dijelova .... to sam mislio full malossi overrange, kvačilo fly, radilica tp, spuh gianelli reverse, kit tp trophy, cijela malossi struja, karburator stage6 ili dellorto 19 mm i neka glivuština obavezno....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju