I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
hebes potrosnju, uzivaj!
zakači inu iza sebe i vozi
Citat: el - 27 Studeni, 2006, 20:18:26runner ti ima spremnik goriva od 13.3 litre to je dosta vise nego vecina skutera i dosta trosi.meni isto trosi oko 4l ako se uvijek vozim s ful gasom a kada se vozim 60kmh potrosnja se smanjia dobro ja sam mislio da inace trosi oko 3,5 tak sam negdje bio citao ma dobro ja ga nikad ne vozim 60 nego max i runner ima rezervar od 7 L
runner ti ima spremnik goriva od 13.3 litre to je dosta vise nego vecina skutera i dosta trosi.meni isto trosi oko 4l ako se uvijek vozim s ful gasom a kada se vozim 60kmh potrosnja se smanji
Citat: TarGeT - 27 Studeni, 2006, 22:37:21ma pure je cini mi se bio skuplji 500 ili 600 kn al sam bas karbus htio ma ono povlaci i druge probleme, nije samo svjecka u pitanju... Karb je bolji, dokazano!
ma pure je cini mi se bio skuplji 500 ili 600 kn al sam bas karbus htio
Zato kupis 10 fltera za gorivo i nema problema Ja trenutno trazim filter za smanjenje potrosnje goriva, treba malo ograniciti dotok goriva...
Citat: filiplatinovicz - 28 Studeni, 2006, 03:47:50hebes potrosnju, uzivaj! Kak ces uzivat ako nemas dovoljno benzina?
Citat: TarGeT - 27 Studeni, 2006, 21:31:51Citat: el - 27 Studeni, 2006, 20:18:26runner ti ima spremnik goriva od 13.3 litre to je dosta vise nego vecina skutera i dosta trosi.meni isto trosi oko 4l ako se uvijek vozim s ful gasom a kada se vozim 60kmh potrosnja se smanjia dobro ja sam mislio da inace trosi oko 3,5 tak sam negdje bio citao ma dobro ja ga nikad ne vozim 60 nego max i runner ima rezervar od 7 Lmoj ima 13 litara. tak pise u knjizici
ide 90 km/h po satu u idealnim uvjetima tj. kad ne puše vjetar!!
i dal si zadovoljan s runnerom??
Citat: Hrastinski - 28 Studeni, 2006, 20:04:43i dal si zadovoljan s runnerom?? prezadovoljan
nego di bi mogao u puli nabavit auspuh zx ili rr i po kolko love ako neko zna bio bi zahvalan
Citat: TarGeT - 28 Studeni, 2006, 21:41:09nego di bi mogao u puli nabavit auspuh zx ili rr i po kolko love ako neko zna bio bi zahvalan Toga ima vise tu kod vas nego kod nas na kopnu... budu ti odgovorili decki iz Istre... A znam da u Trstu imas svega!