Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 21:46:08Citat: TarGeT - 28 Studeni, 2006, 21:41:09nego di bi mogao u puli nabavit auspuh zx ili rr i po kolko love ako neko zna bio bi zahvalan Toga ima vise tu kod vas nego kod nas na kopnu... budu ti odgovorili decki iz Istre... A znam da u Trstu imas svega!mah idem u vojsku sutra znaci nema preko grane
Citat: TarGeT - 28 Studeni, 2006, 21:41:09nego di bi mogao u puli nabavit auspuh zx ili rr i po kolko love ako neko zna bio bi zahvalan Toga ima vise tu kod vas nego kod nas na kopnu... budu ti odgovorili decki iz Istre... A znam da u Trstu imas svega!
nego di bi mogao u puli nabavit auspuh zx ili rr i po kolko love ako neko zna bio bi zahvalan
Iz vojske drmni tenkov auspuh...
a gle u krajnjem slucaju imas na stranici sheme leo vinci auspuha pa si skini jednu i doma si izradi... :-)
Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 21:59:25a gle u krajnjem slucaju imas na stranici sheme leo vinci auspuha pa si skini jednu i doma si izradi... :-)nisam ja za to ja rade kupim lijen sam :icon_biggrin:ko dalmatinac :icon_biggrin:a purger ko bi reko
Strpi se malo, vidjet cu sa prijateljem koji izradjuje auto auspuhe, bilo je govora da cemo napraviti nekoliko auspuha za skutere pa ce clanovi foruma moci dobiti replicu vincija povoljno!
Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 22:02:24Strpi se malo, vidjet cu sa prijateljem koji izradjuje auto auspuhe, bilo je govora da cemo napraviti nekoliko auspuha za skutere pa ce clanovi foruma moci dobiti replicu vincija povoljno!dobro ionak nemam nis sad brzo nego moram malo cekat vojska sucks nego sta se mora napravit kad stavis auspuh moraju neke preinake ili ne moraju ??
Stavis malo vecu dizu i to ti je sve...
Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 22:04:53Stavis malo vecu dizu i to ti je sve... uglavnom to sve oko somica dode
Citat: TarGeT - 28 Studeni, 2006, 22:05:32Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 22:04:53Stavis malo vecu dizu i to ti je sve... uglavnom to sve oko somica dode ZX je oko 100 kn jeftiniji od RR-a inace su tu negdje mozda 5% razlike, naravno prednost je na strani novijeg, RR-a.
budemo vidli e sam malo off topic ivanja reka je tamo negdje kod sesveta
Ne brini. Posto Formula ne moze do Pule, tj. ne moze ni izaci iz dvorista ja cu posuditi Mr J - u Aeroxa i dodje do tebe za 3min i 43 sec.
Nisam znao. Zar moras biti relan?