evo da se ponovo aktiviram....
skuter je složen ponovo na serijalu...
setup:
tremogrupa 50 serijska Oridžinal piaggo
variomat serijski
rolice 5.3g
karburator dell 17,5 PHVA, 1 i pol krug (probano i na 2 kruga) vijak smjese, dizna 64, igla na drugom zubu od dolje prema gore
filter zraka res sponge
auspuh LV ZX
svjećica NGK BR9ES (boja pola u idealnoj boji - pola kao da nije nikad korištena)
prirubnica bez oštećenja - lamele ispravne
da nastavim...
nakon sastavljanja, odradio zagrijavanje - hlađenje - zagrijavanje - hlađenje do sutra ujutro
upali na zub sa dignutim ručnim čokom
prvo jutro ide dobro, nisam ga tjerao preko 50 jer je termogrupa u razradi
drugo jutro ide ok no na uzbrdici se počne gušit(zvuči kao BOOOOO - MOOOOOO), popodne spuštam iglu na zub niže i lulicu okrećem kontra od normalnog položaja i sve je ok nema gušenje
treći dan krećem, sve je ok i ne izađem iz ulice on se počne gušit ali nakon 50ak metara opet sve uredu, dođem do zavoja, usporim, izravnam se, dajem gas, opet BOOOOO - MOOOOOO
danas ista situacija.... BOOOOOO - MOOOOOO i ne mrda sa mjesta, ugasim ga i idem ga ponovo upalit i neće ni da ga polijem bengom ga se upali....
sva sreća nisam bio daleko od kuće pa sam moro zvat ženu da dođe po mene da ne okasnim na posao....
moja pretpostavka je da treba veću diznu (cca 68) no možda netko ima neki drugi odgovor
p.s. imao serijalu sa MHR replica auspuhom gotovo identičan setup-om (role 4,7 i serijska spužva sa diznom 64) i sve je radilo kao švicarski sat
p.p.s. dajte neki
smajli koji gura skuter da ga mogu stavit u potpis