Imenjače, ako covik zeli Hondu, onda mu nemoj govoriti zasto ne uzmes bmw.... ako zeli hondu, potpuno je drugi tip osobe od onih koji furaju bmw vjeruj
mali off, ali evo ti josipe primjer, ako je honda derala sve ferarrije i ostale zvijeri svog vremena, i jos i dan danas, 20 godina nakon sto se poceo nsx proizvoditi posrami puuuuno novije i skuplje automobile... a honda njeguje tu tradiciju , i svakom modelu pristupa tako...
mislim da ce ti pulss potvrditi isto sto i ja....
danas mladji kupuje bmw radi kurcenja, a honda se i dalje kupuje srcem, jer vecina kad jednom proba, zavoli..
Tocno to
Kad san prvi put sia u hondu(5gen) zna san da ce mi to bit prvi auto i da ce tako i ostat, nadan se dozivotno
Kako drnda kaze, kupuje se srcem.. btw nisan nikad reka da su druge marke losije od honde, al meni ne pasu.
U prvom postu sam spomenia da njemci ne dolaze u obzir, al nema veze.
A o bmwu i njihovima vlasnicima necu ni pricat.
@VEPAR ..hvala, znaci ovi od 2008+ samo, jesu neke velike razlike ?
Definitino ide 1.8 motor onda. Mogu mislit koliko ce trosit dok mi stara bude vozila ako ni na ovom 1.5 jos nije 16 ventila otvorila
@sfreak ..sta se tice toyote, to bi bila Toyota Corolla, frend mi je ima 1.6, oko 100ks, mislim oko 2000. godista lijepo je isla a nikad, al nikad nisu problema imali, dok je prije koji mjesec nije karambolira. Medutim neznan puno o toyotama ni njihovim motorima pa nisan previse ni trazi njih po oglasu.
Znaci defintivno se isplati iz EU. Valjda cu bit u mogucnosti i tamo otic vidit nesto.