Tehnički kutak > Tuning skutera
Xenon HID H8 svijetla!?
dino73n:
--- Citat: stipe - 29 Kolovoz, 2009, 18:46:57 ---sve gilere runner imaju posebno kratko a posebno dugo svijetlo..
i one iz 1998 i one iz 2009, ista stvar...
--- Kraj citata ---
Eto ja izmisljam,znam jedno 4 gilere 98 god i sve 4 imaju samo kratko,imaju dvije sijalice ali obje svjetle kratko i uopste nemaju prekidaca za prebacivanje.
stipe:
ne znam, ja jos nisam vidio da imaju samo kratko...
nrg da al runner ne.
i imao sam runnericu 99to godiste, pa je isto imala i dugo i kratko...
PanTheR_oo7:
--- Citat: dino73n - 29 Kolovoz, 2009, 19:35:34 ---Eto ja izmisljam,znam jedno 4 gilere 98 god i sve 4 imaju samo kratko,imaju dvije sijalice ali obje svjetle kratko i uopste nemaju prekidaca za prebacivanje.
--- Kraj citata ---
Te Runnerice su prepravljene, to sam i ja planiro kod sebe uraditi. Premoste se kablovi npr. sa DUGOG na KRATKA, i onda na prekidacu imas KRATKA SVIJETLA, a kad prebacis na prekidacu na DUGA, SVE se UGASI, JER NISTA NIJE SPOJENO!
Rossi:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 30 Kolovoz, 2009, 12:52:01 ---Te Runnerice su prepravljene, to sam i ja planiro kod sebe uraditi. Premoste se kablovi npr. sa DUGOG na KRATKA, i onda na prekidacu imas KRATKA SVIJETLA, a kad prebacis na prekidacu na DUGA, SVE se UGASI, JER NISTA NIJE SPOJENO!
--- Kraj citata ---
i svijetle ti farovi kao dvije svijece ne vidis nista ....radio sam ja to prije nekih godinu i vise...kad tako spojis jednostavno namotaji ne daju dovoljno struje i bezze svijetli..ako te zanima kako to izgleda prekidac od farova onaj gdje mjenjas duga ,kratka...uzmi i drzi ga na pola znaci ni na dugom ni na kratkom nego na sredini ga drzis rukom i obadvije ce ti sijalice da svijetle.....pa pogledaj kako je to slabo...
gun_rider:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 30 Kolovoz, 2009, 12:52:01 ---Te Runnerice su prepravljene, to sam i ja planiro kod sebe uraditi. Premoste se kablovi npr. sa DUGOG na KRATKA, i onda na prekidacu imas KRATKA SVIJETLA, a kad prebacis na prekidacu na DUGA, SVE se UGASI, JER NISTA NIJE SPOJENO!
--- Kraj citata ---
ne seri ninđa
postoje runnerice samo sa kratkim na oba fara...imaju 2 žarulje po 15W
i to su oni prvi runneri sa bubnjem i runner DD kad je tek izaša sa diskom
ovi noviji imaju na jednom faru kratko, na drugom dugo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju