Tehnički kutak > Tuning skutera

Xenon HID H8 svijetla!?

<< < (17/25) > >>

PanTheR_oo7:

--- Citat: Benjamin - 26 Kolovoz, 2009, 11:16:57 ---jel napisano u zakonu bas kratko svijetlo ili je pozivija dovoljna..kolko se sjecam pozicija zadovoljava taj zakon...ali nisam sto posto siguran.

A za sada najbolja solucija dugo xenon za navecer i kratko obicna...odnosno samo pozicija ak far nema dvije zarulje...ta varijanta radi onak poluzadovoljavajuce..

Dok se ne nade druga varijanta...izaze stalno xenoni s sve manjom potrosnjom...pa bi s vremenom trebalo doc do nekog rijesenja...zasada ovak kak je.

--- Kraj citata ---

U Bosni OBAVEZNO MORA BITI UKLJUCENO SREDNJE SVIJETLO! Pozicije su prije bile! Kad su uveli taj zakon kazne su bile velike, i vecina vozaca je ugradilo AUTOMATSKO PALJENJE SVIJETALA, jer su ljudi masovno zaboravljali. (prvi moj otac)  :D

@ dino73n
Na Gileri je ODVOJENO  dugo  i  kratko svijetlo!   Isto se moze stedjeti kao i kod tebe!  A ev ti i klip sto je   STIPE  postavio!

RimSo:
Ma zna to dino više i nego odlicno kak se spaja..znam licno da je čovjek spojio kamaru xenon-a sto na auta sto na skutere..btw. 70ccm al mora i na 50ccm da radi ako se sve dobro slozi  i ako se xenon razdvoji na 2 fara..znaci na jednom tj. kratkom xenon a na dugo obična žarulja i to fercera kako je dino73n reka...  :laughing7:

dino73n:

--- Citat: PanTheR_oo7 - 28 Kolovoz, 2009, 16:10:41 ---

@ dino73n
Na Gileri je ODVOJENO  dugo  i  kratko svijetlo!   Isto se moze stedjeti kao i kod tebe!  A ev ti i klip sto je   STIPE  postavio!

--- Kraj citata ---

Jest kod novije gilere,a starija godista imaju samo kratko.

PanTheR_oo7:

--- Citat: dino73n - 28 Kolovoz, 2009, 17:42:00 ---Jest kod novije gilere,a starija godista imaju samo kratko.

--- Kraj citata ---

hmmmm.............     jbga to nisma primjetio!
Ja imam NOVU Runnericu, drug ima staru (mozda oko 98-2000 god)  i  farovi su potpuno odvojeni!

stipe:

--- Citat: dino73n - 28 Kolovoz, 2009, 17:42:00 ---Jest kod novije gilere,a starija godista imaju samo kratko.

--- Kraj citata ---

sve gilere runner imaju posebno kratko a posebno dugo svijetlo..

i one iz 1998 i one iz 2009, ista stvar...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju