Tehnički kutak > Tuning skutera
Xenon HID H8 svijetla!?
PanTheR_oo7:
--- Citat: Rossi - 30 Kolovoz, 2009, 12:56:54 ---i svijetle ti farovi kao dvije svijece ne vidis nista ....radio sam ja to prije nekih godinu i vise...kad tako spojis jednostavno namotaji ne daju dovoljno struje i bezze svijetli..ako te zanima kako to izgleda prekidac od farova onaj gdje mjenjas duga ,kratka...uzmi i drzi ga na pola znaci ni na dugom ni na kratkom nego na sredini ga drzis rukom i obadvije ce ti sijalice da svijetle.....pa pogledaj kako je to slabo...
--- Kraj citata ---
A to sam vec pokusavo, i mislio sam da je to zbog prekidaca... ili ne znam ti ni ja CEGA...!?!?!
Znaci ipak je do protoka struje!!!
@gun_rider
jel moguce onda da ja spojim kao sto sam reko mal prije, al da koristim sijalice od po 15W?
Rossi:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 30 Kolovoz, 2009, 14:39:57 ---A to sam vec pokusavo, i mislio sam da je to zbog prekidaca... ili ne znam ti ni ja CEGA...!?!?!
@gun_rider
jel moguce onda da ja spojim kao sto sam reko mal prije, al da koristim sijalice od po 15W?
--- Kraj citata ---
tesko da ces nac sijalice od 15W i to H8....kod nas ne mozes nac ni normalnu H8 a kamoli od 15W....
gun_rider:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 30 Kolovoz, 2009, 14:39:57 ---A to sam vec pokusavo, i mislio sam da je to zbog prekidaca... ili ne znam ti ni ja CEGA...!?!?!
@gun_rider
--- Kraj citata ---
neznam koja ti korist od toga...mislim može se...ali
triba ti grlo za tu žarulju od 15w...druga stvar svjetlit će nikako jer imaš sjenilo za dugo i kratko, a ne oba za kratko...treća stvar...svjetlit će žuto, slabo...
kani se ćorava posla, koliko san vidia od svih pedesetina novi runner 50 ima najbolja svjetla ;)
PanTheR_oo7:
--- Citat: gun_rider - 30 Kolovoz, 2009, 15:06:57 ---neznam koja ti korist od toga...mislim može se...ali
triba ti grlo za tu žarulju od 15w...druga stvar svjetlit će nikako jer imaš sjenilo za dugo i kratko, a ne oba za kratko...treća stvar...svjetlit će žuto, slabo...
kani se ćorava posla, koliko san vidia od svih pedesetina novi runner 50 ima najbolja svjetla ;)
--- Kraj citata ---
mah ja se ne zalim na osvjetljenje... daleko od toga xD ja sam prezadovoljan, neg sam mi ruzno izgleda sa jednim farom. Jbga!!!
Poslusat cu vas, i NE DIRAM NISTA :)
EmirF121:
Ima li ko iskustva sa ovakvim sijalicama PHILIPS H8, vi sa novim runnerima imate jel tak? Ovu lijevo sam pokušao odvrnuti i pukla je, izgleda da se ne može nikako odvrnuti nego se mora kupiti ovaj komplet priključak?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju