Tehnički kutak > Tuning skutera

Xenon HID H8 svijetla!?

(1/25) > >>

Rossi:
ovako zanima me jel rade normalno Hid svijetla na 2t skuterima npr na mom runneru....vidio sam da je par ugradjivalo na 4t motore i radi ali nisam nigdje procito da je neko na 2t ugradio ...posto ocu sebi da uzmem(h8-8000k) pa me zanima jel radi normalno i to...benjamin je rekao da bi trebalo sve radit super ...pa sam htio cuti i druga misljenja...hvala...

chipani:
sve će raditi bez problema
nema razlike u 2T i 4T u struji
struja je uvijek 12 volti

SlowRider:
Ja sam cuo da crkaju te lampe i balasti jer 2-t skuter nema dovoljno jaku struju u leru i onda svijetla "blicaju" trepere, a to blicanje uzrokuje pregaranje zarulje ili balasta  :icon_scratch: Jedino ako ces imati ler gas od nekih 3000rpm mozda i prezivi :dontknow:

ive_91:

--- Citat: SlowRider - 25 Srpanj, 2008, 23:17:12 ---Ja sam cuo da crkaju te lampe i balasti jer 2-t skuter nema dovoljno jaku struju u leru i onda svijetla "blicaju" trepere, a to blicanje uzrokuje pregaranje zarulje ili balasta  :icon_scratch: Jedino ako ces imati ler gas od nekih 3000rpm mozda i prezivi :dontknow:

--- Kraj citata ---

jednostavno pali svjetla dok se vozi... rijetko kad da sad bas se vozi u leru... a na semaforu jbg...

Benjamin:
Redi sve to...samo kaj se ili nepravilno spoji ili nesto trece...

Nista ne treperi jel xenon ima u sebi zastitiu...radi do 9-10V napona i ispod toga se iskljuci....

Na 50ccm skuteru treba prespojiti instalaciju jel napon na svjetlima je AC a za xenon treba DC...
I pitanje je jel ce stic alternator odnosno namotaji puniti kolko xenon trosi ali trebalo bi...
...i dovoljan je akumulator od 4ah...

ja sam isprobao na svom i radi sve zakon....ali sam ja nakratko imao pa neznam smao jel ima skuter dovoljno struje za puniti...to je problem smao kod 50ccm

svi veci skuteri su plung & play...nista netreba preuredivati...i radi 100%

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju