Dobro jutro svima
U startu se ispricavam ako sam pogresno odabrao gdje staviti temu,
dakle kao sto sam u predstavljanju naveo vozim nexusa 300, prvi sam vlasnik i imam ga od kraja 2009. god. do sad sam s njim napravio 18 000 km, nikad nista
na njemu nisam mijenjao do sada kad sam odlucio kupiti leovince sbk (novi stigao nedavno nakon dva mjeseca natezanja s onima u P&B), odabrao sam toga jer sam ga jednom vidio na nexusu jos prije nego sam kupio svog pa mi je nekako ostao u srcu.
Skuter sam oduvijek redovito servisirao u ovlastenim servisima, posto se ne razumijem u takve stvari, radio sam sto mi je receno da bi bilo pozeljno...
Doduse u zadnjih godinu dana mi se dogadaju stvari koje su mi malo nejasne pa bi molio vasu pomoc, (pardon ako sam oduzio uvod, znam da vi momci volite imati sve detalje hehe)...
Dakle sve je pocelo prije malo vise od dvije godine, motor je isao normalno nikakvih problema onda sam imao prometnu (i nakon 6 mjeseci natezanja s osiguranjima) na skuteru je promijenjeno sve osim rame i nekih dijelova same masine... nakon toga skuter je isao O.K. ali kad bi dosegao 141km/h motor bi sam poceo kociti pa bi brzina pala na 139km/h pa bi se opet digla na 141 km/h pa 139 km/h i tako stalno dok zbog same ceste nebi bio primoran ici sporije...
U ovlastenom servisu su mi rekli da neznaju sto je to i samo su mi stavili teze rolice i rekli da ce sad duze razvlaciti ali da ce brze ici, no ja nisam mogao preci 125-130 km/h na ravno odnosno 140 km/h niz brdo, dok jednom nisam uspio uhvatiti 151 km/h prije godinu dana i to se vise nikad nije ponovilo, a na toj relaciji vozim svaki dan...
Od kad sam kupio auspuh nekad imam osjecaj da motor ide bolje a nekad da jednostavno ide grozno, jedva dosezem brzine od 120 km/h na ravno, a i imam osjecaj da je skuter dosta izgubio na ubrzanju...
Takoder imam osjecaj da skuter ide u velike okretaje preko 9000 ( no mislim da je to i prije radio) ali isto me poprilicno brine jer promjena u brzini nije znacajna kao prije...
Pa me najvise zanima zasto se sve to dogada i zasto su promjene tako drasticne?
Ehh da, i mislim kupiti variomat, u prvom planu je bio polinijev multivar (onaj s 9 rolica) ali mi je receno da skuter pocme trositi puno ulja s njim i da cu svakih 1000-1500 km morati dolaziti u servis nadoljevati ulje (serviserove rijeci).
Pa me zanima da li se to uopce isplati kupovati i ili bi mozda trebao uzeti neki drugi u obzir ( ili pak ni jedan uopce)??
Zahvaljujem se svima na vremenu, koji su stali i procitali ovaj poduzi post i dali si vremena da mi odgovorite i pomognete =)