Ostalo > Motocikli

Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...

<< < (15/18) > >>

3alfa3:
Pa koji si ga vrag kupovao onda? Da je skupo imat stari motor (u dobrom stanju), to je opcepoznato. Isto tak je neki dan otvorena tema o z750 starom 7-8 godina. Covjek hoce kupit jer je vjerojatno povoljna cijena, al ne razmislja o tome da takav motor iako nije skrsen moze za dovodjenje u red kostat jako puno, toliko da ga se ni ne isplati kupovat.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Tomi_ZG:
Pravi motor,pod to mislim na one od 600ccm na dalje,je općenito skupo imat za prosječnog čovjeka,počevši od rege,guma,lanac,lančanici itd,da ga i ne voziš samo rega bez bonusa ti pojede toliko para s kojima možeš recimo skuter uzdržavat cijelu sezonu.

gricko:
ko more,neka vozi,ko zeli neka proba jer ga nikakvo uvjeravanje nece uvjerit,dok se sam ne opece,ne slusa,uvik bilo i bice

3alfa3:
Mene sezona na novom motoru kojeg ne treba popravljat nego samo odrzavat, sa regom i benzinom, porezom itd kosta skoro isto koliko sam 2005. platio novi nrg power. Tu ne brojim opremu vozaca koja za motor ipak mora bit ozbiljnija od one za skuter i ako zelis vozit cijele godine, trebas vise jakni, hlaca, rukavica, a ako se kupuje kvalitetna oprema, onda je to skupo. Jako skupo.

Poanta je - vozit motor je sve samo ne jeftino

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

Bokygs:

--- Citat: 3alfa3 - 20 Kolovoz, 2013, 00:57:34 ---vozit motor je sve samo ne jeftino

--- Kraj citata ---

Al je gust :icon_biggrin:
Ja sam samo za ulje ove sezone potrosio skoro 100eura :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju