Ostalo > Motocikli
Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...
2mario2:
prodajem samo zato jer bi kupio ženi auto i vozačku platil. nije mi problem to održavanje iskreno. ne dira me jer ako ju ne prodam ostaje meni što mi iskreno više odgovara nego ju prodati. treba joj nova zadnja guma i lager volana (1000kn ulaganja) i zbog toga nebudem propal ak ostane i to kupim. tak se ne mislim previše voziti prije sljedeče sezone, a do tad ak ostane stignem sve riješiti i vozit ću se kak čovjek dok se jednog dana ne raspadne od starosti
gricko:
ljudi,dojdite sebi,ako ostanen na cesti radi dpf-a,novi ce me doc 15000kn,,ovoga ocistin i vratin,moga bi ga i prominit,ali cu radje sa starinobic cilu obalu i jos svratit do cg,za tu lovu,pceja mi zujat lezaj od anlasera recimo,lin san se mucit,jedini mehanicar i jedini struja kojemu virujensu na godisnji,sta mi je ostalo,radi majmune ka si se uzeja najgorega i najdrazega posla na svitu pa mores,ali poanta je,pokrij se sa svojon krpon
2mario2:
--- Citat: gricko - 20 Kolovoz, 2013, 05:27:08 ---ljudi,dojdite sebi,ako ostanen na cesti radi dpf-a,novi ce me doc 15000kn,,ovoga ocistin i vratin,moga bi ga i prominit,ali cu radje sa starinobic cilu obalu i jos svratit do cg,za tu lovu,pceja mi zujat lezaj od anlasera recimo,lin san se mucit,jedini mehanicar i jedini struja kojemu virujensu na godisnji,sta mi je ostalo,radi majmune ka si se uzeja najgorega i najdrazega posla na svitu pa mores,ali poanta je,pokrij se sa svojon krpon
--- Kraj citata ---
hrvatski?
Mafia:
Baš sam ti htio reći da sigurno postoji način da se riješi pokazivač goriva samo treba malo pogledati po Ebay-u i internetu tko radi senzore za takve stvari(vjerujem da i naši ljudi Ruđer klinci iz škole rade takve stvari) a i jednostavniji način vidjet kak je riješeno na novim Hondama pa isto to napraviti na ovoj,vjerujem da se to da riješiti za sitne pare....
Ovakvu Hondu je moj susjed prodao nedavno za 1800Eura bez ogrebotine,full održavana,sam ju je trebalo regat(neznam koliko košta to)i rekao mi je da svaki stari motor treba održavati i ulagati ista stvar ko i s autom,a da više treba gledati u kakvom je stanju motor kao mašina što vjerujem da kad se radi o Hondi da tu nema problema.
gricko:
ja,hrvaski
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju