Ostalo > Motocikli

Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...

<< < (14/18) > >>

TomTomislav:
Bolje slozit,ulozit u motor,nek zbog par sto kn izgubit zivot,a kaj još gore ostati invalid i biti nekome na teret....Moja jedina želja koju imam je ta,ako vec mora neka bude brzo... :icon_thumright:

2mario2:
ne treba ti takva želja... istina je da treba biti sve ispravno, a i ja volim potegnut gdje mogu (većinom samo ravnice jer nisam iskusan da uletavam u zavoje sa nenormalnim brzinama, a ni ne mislim kad steknem dosta iskustva)... ja o tome ni ne mislim jer se namjeravam vratit doma nakon svake vožnje jer me tamo čekaju žena i klinac... :icon_thumright:

2mario2:
mislim da si ljudi previše dozvoljavaju... dođe lik danas pogledat motor, proba ga, vrati se i pita za cijenu... ja reko ispod 2200 nejde ni lipe, a on meni da mu je previše i ponudi 10 000kn... reko frende ajde razguli jer ju rađe polijem benzinom, zapalim i gledam kak gori... jbt rega kolko košta samo, a di je sve ostalo... sve više mi se ćini da bude ostala doma jer nema teorije da ide ispod 2200€...

3alfa3:
Pa kaj vec prodajes motor?

TomTomislav:
Tako je to danas,rekao sam ti več,vrlo star motor a nimalo jeftin ! Rijetko tko cijeni takav motor,gledam dosta motora kaj se vrte po oglasniku mjesecima,jednostavno nemože se prodat...Nebi vjeroval al jedan lik kaj ga znam ovak,uzel je prije nekih 2 tjedna negdje u oroslavlju ak se nevaram cbr 600 2004 za 17000 mislim,možda i manje,lik je prodaval na brzinu motor,ima sve servisnu,regan bil ali je pal snjega,kupljene druge maske org polovne koje su oštečene bile-plačene 200e...I sad ima motor takoreć pic mic...Jer ljudi il kupuju novije ili oldtimer,srednja klasa rijetko ide  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju