Ostalo > Motocikli
Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...
2mario2:
imam problem... odlučio sam kupit navedeni motor... malo sam čitao po forumu jednom da se kod 4-5t okretaja može čuti zveckanje-zujanje i da je to španer faznog lanca... sad me zanima da li je to netko mijenjao??? što se s tim španerom još mora promijenit??? i jel se mogu tako vozit jer se to zujanje čuje kod turiranja motora (za vožnju neznam jer iskreno danas sam motor probao, ali od buke i uzbuđenja nisam ni čuo ni pazio na to)... inače je sve 5 s motorom osim toga što sam rekao...
TomTomislav:
A trebaš vidjet kakvi su zupčanici,te i najbolje lanac fazni...Ima dosta tu toga ako misliš biti siguran u mašinu
2mario2:
--- Citat: TomTomislav - 05 Srpanj, 2013, 22:20:49 ---A trebaš vidjet kakvi su zupčanici,te i najbolje lanac fazni...Ima dosta tu toga ako misliš biti siguran u mašinu
--- Kraj citata ---
hvala... eto upravo čitam na forumu drugom da je to problem kod Hondi (taj zatezač) i da se to može riješit kupnjom manualnog... jedino što se mora povremeno provjerit nategnutost lanca što mi nije problem... ovo je samo glupo kad se čuje to zujanje... inače je motor bez ogrebotine što me iskreno začudilo i ima 40 i nešto tisuča km tak da mi je to nekak za lovu koju imam best buy...
edit: ostalo je sve ok na motoru... bio je regan do prije koji mjesec i nije bio ganjan do temelja (bar ne od zadnjeg vlasnika)...
2mario2:
sve je gotovo skoro... isplatim čovjeka do kraja, odemo na regu i ja usput položit kategoriju i mogu se mirno vozit opet...
eto prve slike dok ju dofuram doma i pošteno izglancam...
3alfa3:
Okvir tablice ti je naopacke ;D
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju