Ostalo > Motocikli

Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...

<< < (13/18) > >>

2mario2:

--- Citat: Marekk - 28 Srpanj, 2013, 12:49:04 ---Još jedna Oldskul makina u kraju, sused Robi jučer  kupil 96 YZF 600R (Thundercat) :icon_thumright:
Bilo bi ih lijepo videti skupa zglancane tak očuvane, jedino kaj on ima prednost pa napred ima 17" felgu  ;D

--- Kraj citata ---
znam i vozil sam ju jučer malo tam gore do lovačkog... inaće to mi je šogor ak nisi znal... izgleda da smo svi poludjeli i kupujemo opake makine... :icon_biggrin:
bum negdje došel s svoju Hondu kad bude doma on, pa dojdeš tračat s nama, haha...

2mario2:
eto sreča u nesreči... jučer reko idem malo oprat motor i išlo mi je super ;D sve dok nisam došao do njenog zadnjeg kraja i lagano ju brisao... :D zafrkanciju na stranu... perem felgu i malo zakačim ventil i vidi čuda, puko je skoro ko od šale... prva misao: majke ti drage dobro da nije ruknul u vožnji jer bi postalo veselo!!! sutra drito na mijenjanje gume ako frend ima doma koju mojih dimenzija, ako ne onda barem drugi ventil dok ne kupim novu... sad dok ju gledam parkiranu barem budem prišparal koju kunu na gorivu ak niš drugo...

TomTomislav:
Stara raga,provjeri cijeli motor,srafe dotegnuti po potrebi,lančanik pritegnut....Nikaj ne kosta.

2mario2:

--- Citat: TomTomislav - 01 Kolovoz, 2013, 22:18:08 ---Stara raga,provjeri cijeli motor,srafe dotegnuti po potrebi,lančanik pritegnut....Nikaj ne kosta.

--- Kraj citata ---

2mario2:

--- Citat: 2mario2 - 02 Kolovoz, 2013, 09:22:29 ---
--- Citat: TomTomislav - 01 Kolovoz, 2013, 22:18:08 ---Stara raga,provjeri cijeli motor,srafe dotegnuti po potrebi,lančanik pritegnut....Nikaj ne kosta.

--- Kraj citata ---
sve je danas riješeno... zasad stavljen samo novi ventil, lanac pritegnut i sve što se zasad moglo napravit...
--- Kraj citata ---

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju