Ostalo > Motocikli

Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...

<< < (8/18) > >>

2mario2:
malo se vozilo danas i moram priznat da kod 250km/h srce ipak zatitralo i pustio se gas... motor je milina za vozit i definitivno sljedeći bude opet Honda... :headbang:

2mario2:
eto dvije nakon pranja i vožnje do posla... vidio sam kod kolege 3alfa3 neku aplikaciju, pa moram to sutra isprobat malo da vidim kaj bude pokazalo u vezi nagiba, jel km sat dobro pokazuje itd (ak me ne shebe vrijeme ko danas)...

edit: nekak mi glupo jer mi je zadnja guma 160 (nekak mi usko izgleda naspram motora)... jel bi tu išlo nešt šire il se moram zadovoljit ovom?

giannelli:
procijeni sam, koliko imas mjesta sa strane, izmedju vilice i gume, i ostalo, mozda stane 180 guma.

samo pazi da nebi bilo kao frendu mom, stavio 160gumu na apriliu sx pa mu sad lanac lagano dira gumu. :angry7:

Tomi_ZG:
Nemoj kemijat jer se motor drugačije ponaša(uglavnom na gore) u zavojima sa širom gumom,ostavi kak je

2mario2:
mislio sam da zbog mojeg nekad agresivnijeg načina vožnje bi dobro došla šira, al ak nije dobro ništa onda... zar bi skok sa 160 na 170 zbilja tolko jako utjecao na ponašanje motora?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju