Ostalo > Motocikli

Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...

<< < (7/18) > >>

Marekk:

--- Citat: marko_AeRoX - 17 Srpanj, 2013, 20:36:07 ---Vi ekipa iz bedexa ko da ste na kraju sveta... Bil sam neki put tam i videl Marekka usput i nikak da se najdemo... Jedan dan bum moral napraviti obilazak  :laughing7:

Motorek je čokolada  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nisam znal da si to ti gore bil, da si bar prije zval pa bi se našli. A ja baš z tvojega kraja išel  :icon_tongue:

2mario2:
evo je kod susjeda jer se bude mijenjalo ulje i prednje disk pločice... video stavim kak radi kad uploadam...

marko_AeRoX:

--- Citat: Marekk - 18 Srpanj, 2013, 01:07:08 ---
--- Citat: marko_AeRoX - 17 Srpanj, 2013, 20:36:07 ---Vi ekipa iz bedexa ko da ste na kraju sveta... Bil sam neki put tam i videl Marekka usput i nikak da se najdemo... Jedan dan bum moral napraviti obilazak  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Nisam znal da si to ti gore bil, da si bar prije zval pa bi se našli. A ja baš z tvojega kraja išel  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Pa zval sam te specijalac  :toothy3:

Nego, bumo se svi skupa dogovorili pa se najdemo kad bu cajta  :icon_thumright:

Marekk:

--- Citat: marko_AeRoX - 18 Srpanj, 2013, 13:48:14 ---
--- Citat: Marekk - 18 Srpanj, 2013, 01:07:08 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Pa zval sam te specijalac  :toothy3:

Nego, bumo se svi skupa dogovorili pa se najdemo kad bu cajta  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

došel sam doma već i bil h drugom poslu, h bedeks sam samo išel đir napraviti, z Poznanovca sam ja  :icon_thumright:

2mario2:
riješen i upis za A kategoriju danas... 3600kn opa iz novčanika, al eb ga kad se treba...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju