Ostalo > Motocikli
Honda CBR 600 F 98' ---> Audi 100 str. 5...
Marekk:
--- Citat: marko_AeRoX - 17 Srpanj, 2013, 20:36:07 ---Vi ekipa iz bedexa ko da ste na kraju sveta... Bil sam neki put tam i videl Marekka usput i nikak da se najdemo... Jedan dan bum moral napraviti obilazak :laughing7:
Motorek je čokolada :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nisam znal da si to ti gore bil, da si bar prije zval pa bi se našli. A ja baš z tvojega kraja išel :icon_tongue:
2mario2:
evo je kod susjeda jer se bude mijenjalo ulje i prednje disk pločice... video stavim kak radi kad uploadam...
marko_AeRoX:
--- Citat: Marekk - 18 Srpanj, 2013, 01:07:08 ---
--- Citat: marko_AeRoX - 17 Srpanj, 2013, 20:36:07 ---Vi ekipa iz bedexa ko da ste na kraju sveta... Bil sam neki put tam i videl Marekka usput i nikak da se najdemo... Jedan dan bum moral napraviti obilazak :laughing7:
--- Kraj citata ---
Nisam znal da si to ti gore bil, da si bar prije zval pa bi se našli. A ja baš z tvojega kraja išel :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Pa zval sam te specijalac :toothy3:
Nego, bumo se svi skupa dogovorili pa se najdemo kad bu cajta :icon_thumright:
Marekk:
--- Citat: marko_AeRoX - 18 Srpanj, 2013, 13:48:14 ---
--- Citat: Marekk - 18 Srpanj, 2013, 01:07:08 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Pa zval sam te specijalac :toothy3:
Nego, bumo se svi skupa dogovorili pa se najdemo kad bu cajta :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
došel sam doma već i bil h drugom poslu, h bedeks sam samo išel đir napraviti, z Poznanovca sam ja :icon_thumright:
2mario2:
riješen i upis za A kategoriju danas... 3600kn opa iz novčanika, al eb ga kad se treba...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju