Eto da se pohvalim,danas sam kupio jednu betu za 200kn.Trenutno papiri nisu kod mene ali probat cu doc do njih,ako ih uspijem nabavit vjerojatno ce se motor slozit komplet da bude pali vozi ako ne ili ce otic u dijelove ili cu nabavit drugu ramu s papirima
Plastike su u dosta losem stanju ali pokrpat ce se i polakirat,hvala bogu to mi nije problem.Nazalost fale mi neke,onaj komadic repa,undertail,podnica,i ona mala rebra na prednjoj plastici probo sam upalit danas ali nije htio,nisam htio forsirat pa sam krenuo redom.Skinuo sam frgu i pogledo,sve je ok.Dell 12,dizna 70,igla a12 na 2 zubu.Skinuo sam usis i lamelice i sve je ok.Skinuo sam dekl i pogledo situaciju unutra i ne cini mi se tako lose,cak mi se cini da je neki sportski variomat unutra.Probo sam zavrtit rukom ventilvar i otkrio da nista ne zapinje sto je bio jos jedan plus.nazalost nisam imao kljuc za svjecku pa sam skinuo glavu,cilindar i klip i situacija je dobra.Skinut cu biaxom malo onu blokadu na ispuhu,skinut lagano stijenku cilindra posto je od stajanja na vrhu malo pohrdavio,ispolirat glavu,ocistit celo klipa i vratit sve nazad.Pogledat cu dal baca iskru i ako baca probat upalit,ako ne ic dalje otkrivat.Sve u svemu nabavim li papire motor ce zavrsit ko malaguti
stay čuned