Ima u zelini vx 125 2006 g i yamaha r 125 s kucelj aspuhom. Daleko bolje ide yamaha od vxa. Neznam od kuda vam to,da je sporija od vxa. Krajna je po satu 130-133, oko 126 po gpsu. A vx barem ovaj max 118 po satu. Kroz ubrzanje također,pogotovo na startu. Al niti jedan ni drugi nisu usporedivi s rsom koji ih jede pa cak i neke yamahe xt 600.
ček sam malo,ti hoces reci da ja lažem i da nisam to osobno testirao prije nego sto sam ovdje napisao?
pa najbolji lega mi vozi tu crveno bijelu yamahu r125 a ja sam tada imao vx-a 125 sa multivarom,znaci u ubrzanju do sigurno jedno 80 kmh po satu mi nista nije mogao,provjereno vise puta s tim da ga je dečko šalto kako treba...
istina da je u krajnjoj brža,al to apsolutno nista ne znaci kada ga ja perem od 0-80kmh a o međuubrzanjima da ne govorim,dok on isalta ja sam već daleko ispred....ali da,krajnja je na strani yamahe za sigurno 10 kmh,iako opet kažem to ne igra nikakvu ulogu kada nije živahna do 80 kmh sto je najvaznije za po gradu....
super je to motorcic,osobno sam ga vozio i idealan je za početnika ali necemo se lagati,to su činjenice...
od 125-ica jedino Rs-a,to je prava igračka,i oduvijek mi je bio san a nikako da ga kupim