Evo da predstavim i ja svoju mezimicu, rijec je Apriliji SR150, '00 godina. U pocetku nisam mislio nista previse radit na njoj, osim promjenit lezaje,remenje i ostale sitnice, ali stalno me nesto svrbilo pa sam se morao pocesat i sada je setup odprilike ovakav
Masina:Malossi 172 AC
Mikuni 20(88 glavna dizna, igla dignuta do kraja)
Novi lezajevi radilice NTN Japan( hvala Mr J sto ih je sb_replici i meni kupio) i skf semerinzi(nije mi se dalo cekat cortecove htio sam se vozit)
Serijski filter sa red sponge(preraden)
Serijski auspuh(bez katalizatora)
Mikuni TM24(ceka da ga stavim)
Stage 6 gljiva(ceka da ju stavim)
Hand made prirubnica 45°(ceka da ju stavim)
Malossi Mhr auspuh(u pripremi)
Malossi multivar(skuplja prasinu u garazi)
Zadnji kocioni sistem od sp-a(ceka da ga stavim)
Prednji pleteni lajtung(ceka da ga stavim, hvala sb_replici
)
Styling:Prednja maska od ditecha
Mrezice ispod prednje maske i na bocnim plastikama
Bocna nogara
Hand made undertail
Bijeli poklopci prednjih zmigavaca
"Kromirani" poklopci stopova
Suvozacev sic od 50ccm
Zadnji blatobran skracen
Aluminijske podnice
U bliskoj buducnosti nadam seSava MC29 gume(to mi je prvo na listi za nabavit)
Kromirani downhill
Oversize prednji disk 260,280 ili 285mm, ako bude preko 260mm onda i aeroxova prednja celjust
Zadnji pleteni lajtung
Malossi ili bgm 52mm radilica
Usis malossi, polini ili stage 6
Bojanje u crno-crvenu kombinaciju
Kada sam ju kupio izgledala je ovako i imala je umjesto 150ccm , 125ccm(poludio sam kad sam rastavio i skuzio to)
Onda je krenulo pravljenje undertaila, stavljena bocna nogara, mrezice, suvozacev sic od 50ccm. U meduvremenu sam vec nabavio polovno cilindar i glavu od 150ccm i kupio novi klip
Prioritet mi je sada sredit kocenje , jer ovo trenutno je smrt. Zato sljedeci tjedan stavljam novo ulje u kocnice, prednji pleteni lajtung i zadnji kocioni sistem od sp-a, kasnije se mozda zalomi neki oversize barem 260mm