Tehnički kutak > Injection

Pure jet - Još jedan ne pali

<< < (4/10) > >>

Lenko:
Teško je naći filter za benz, jer je unutrašnji prečnik creva između rezervoara i pumpe oko 16 mm...obično na filter idu creva od 6 ili 8...dugo već jurim taj sa 16mm...

Grale:
Purejet ima filter serijski,tak da uzmeš isti takav,bitno je samo da crijeva pašu gore.

George:
Tak sam i uzeo, za ovo tanko crijevo. Takav je i bio gore. Kakav ima tvornicni, nemam pojma, kad je ovo polovni skuter, ko zna kolko je vec filtera izmijenjeno.

George:
Pitanje, koje terminale zalemiti na motor i di da ih kupim u Zagrebu?  Da ne lutam okolo i trazim.

Sad sam na poslu izglodao one plastike sa pumpe goriva, i zalemio bih zenske terminale na motor, a u firmi nemogu naci niti jedan koji bi mi odgovarao jer mi imamo drugacije standardne terminale, kvalitetnije, a samom time i krupnije pa neidu unutra.

Jos jedan problem se javlja u cijeloj prici. Rezervoar mi pusta ako natocim vise od 6 litara goriva unutra. Vjerojatno je negdje izbusen.

Nisam skuzio gdje pusta, negdje ispod volana, i neda mi se to krpati, pa trazim drugi. 

Ako netko ima viska za pure jet, moze na pp.

George:
Evo rijeseno.

Isprobano, i motor radi, kontakt je puno cvrsci nego sto je bio.

Vjerojatno cu navecer montirati, ako stignem.

Sami mehanizam pumpe izgleda neistroseno i fino sjeda bez zracnosti, tako da nebi smjelo biti problema.

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju