Tehnički kutak > Injection
Pure jet - Još jedan ne pali
Lenko:
To bi ti bila najbolja opcija...
ivek_sr:
Moja misao je ako upali i nemirno radi to je regulator pritiska otišao
George:
Situacija je slijedeca:
Skinuo sam zeleni injektor i probao verglati, baca finu isprekidanu maglu, tako da bih reko da tu nije problem.
Sad sam se orjentirao na cudan zvuk koji sam ranije skužio na pumpi goriva. Znači pumpa radi i onda ko da se zvuk zujanja priguši i opet proradi.
Skinuo sam pumpu i skuzim da je rotor motora zblokiran. Probam malo polupati po njemu i proradi. Malo sam lupio šarafcigerom po osovini rotora od iza i ko da se rotor odblokirao.
Sad gledam da je ekscentar naprijed dodirivao ležaj, i kad sam lagano lupio po osovini iza, odmaknuo se od lezaja. Nisam siguran dal je u tome problem bio. Za pocetak moram zalemiti ženske terminale na pumpi da budem siguran da problem ne dolazi od gubitka spoja. Onda cu pumpu spojiti na benz i probati.
Nemogu se točno sjetiti, ali mislim da kad sam skinuo plastike sa skutera, pumpa nije bila na svome nosacu na šasiji, nego je slobodno plesala.
Moguce da je usljed vibracija ili neke rupetine na cesti pumpa zveknula u nešto i da se zblokirala? Jer kad se sjetim, nije bilo problema nikakvih, samo se odjednom ugasio skuter.
ivek_sr, više ne radi nemirno skuter. Radio je tako nakon sto se ugasio pa sam ga pokusavao upaliti. Ko da nije dobivao goriva dosta, upalio je i lagano trokirao i ugasio se.
Lenko:
Prljavština blokirala mehanizam...
George:
--- Citat: Lenko - 15 Lipanj, 2013, 22:41:22 ---Prljavština blokirala mehanizam...
--- Kraj citata ---
Moguce.
Ocistio sam motor i isprao ga dobro benzinom. Isto tako i pumpu. I stavio sam novi filter goriva.
Jel onaj obicni s benzinske ok? Takav je bio gore, i takav sam stavio. Ali ako ima nesto bolje za tu svrhu, može preporuka?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju